Sport

Derby-ul cu CFR Cluj, analizat de legenda Universității Craiova: „Să nu fie zgârciți la goluri”

Nae Ungureanu vrea să vadă goluri în derby-ul Universitatea Craiova - CFR Cluj. Legenda „alb-albaștrilor” a vorbit și despre lupta pentru cupele europene.
25.04.2024 | 09:00
Derbyul cu CFR Cluj analizat de legenda Universitatii Craiova Sa nu fie zgarciti la goluri
Derby-ul cu CFR Cluj, analizat de legenda Universității Craiova: „Să nu fie zgârciți la goluri”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj se va juca joi, de la ora 21:45, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Nae Ungureanu a analizat pentru FANATIK confruntarea din Cetatea Băniei și spune că „alb-albaștrii” sunt favoriți în fața formației lui Neluțu Varga.

Derby-ul cu CFR Cluj, analizat de legenda Universității Craiova: „Să nu fie zgârciți la goluri”

Costel Gâlcă a schimbat fața Universității Craiova, iar suporterii „juveților” așteaptă cu sufletul la gură să îl vadă la treabă și pe stadionul „Ion Oblemenco”. Antrenorul grupării din Bănie a primit vești bune din partea lui Denil Maldonado, care a scăpat de o accidentare horror, așa cum FANATIK a anunțat.

ADVERTISEMENT

Nae Ungureanu spune că evoluția „alb-albaștrilor” de la Sfântu Gheorghe a fost excelentă, chiar cea mai bună partidă din actualul sezon. Legenda Universității Craiova l-a remarcat și pe Andrei Ivan, care a marcat primul gol după opt luni în SuperLiga.

„Trebuie să continue rezultatul de la Sepsi, despre care cred că este cel mai frumos joc al Craiovei de până acum. Sunt prieten cu Gâlcă, dar face ce crede de cuviință, trebuie să o facă cel mai bine la noi.

ADVERTISEMENT

Toți băieții au alergat cu Sepsi, s-au ajutat unul pe altul, au colaborat și au vorbit, sunt lucruri pe care nu le-am văzut până acum. Nu pot să zic că a jucat prost un jucător care a dat gol, Ivan a avut mai puține realizări, dar a dat gol și asta șterge tot cu buretele”, a spus Ungureanu.

Universitatea Craiova – CFR Cluj poate decide lupta pentru cupele europene: „Ar fi fantastic”

Nae Ungureanu este de părere că un succes în derby-ul împotriva celor de la CFR Cluj ar putea să pună punct luptei pentru cupele europene. Legenda din Cetatea Băniei spune că ardelenii pot fi motivați să câștige pe „Ion Oblemenco” după înfrângerea categorică cu Farul.

ADVERTISEMENT

„Dacă învingem CFR Cluj trecem la șase puncte peste și ar fi ceva fantastic, dar și un meci egal este bun dacă ne gândim bine. Depinde și de cum îi așteaptă jucătorii de la Craiova, ar putea să fie ce nu am reușit cu Oțelul.

Cu Oțelul nu am reușit să jucăm la fel ca ei, să intrăm tare la minge, să alergăm mai mult și de asta am pierdut în Cupă. Este cu dus și întors, CFR Cluj poate să aibă o răbufnire de orgoliu sau să cadă mai rău, să ai o prăbușire din care să nu îți mai revii ușor”, a mai spus Nae Ungureanu.

ADVERTISEMENT

„Sper să nu fie zgârciți la goluri. Aș vrea să marcăm cu unul mai mult”

„Universitatea Craiova este favorită, s-a văzut o descătușare la jucători cu Sepsi și cred că va continua pe linia asta. Echipa are valoare, lotul este bun și ar fi păcat să nu aibă performanță. Farul Constanța are o echipă bună, o echipă cu jucători tineri, dar și bătrâni, îmbină utilul cu plăcutul.

Nu cred că ne vor lua locul doi, pentru că oltenii sunt întotdeauna cei mai buni. Se joacă o etapă pentru locul doi, cred că va fi un meci foarte frumos, dar sper să nu fie zgârcit la goluri. Aș vrea să se marcheze cât mai multe goluri și noi să dăm cu unul mai mult.

Nu cred că CFR la Hagi nu a vrut să joace, dar au prins o zi mai slabă, Hagi a prins o zi mai bună și i-au făcut varză”, a declarat Nae Ungureanu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „X” la meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj