Sport

Derby-ul cu FCSB, ultimul meci pentru Dinamo pe Arena Națională în 2023. Unde vor evolua ”câinii”

După derby-ul cu FCSB, Dinamo va pleca de pe Arena Națională. Ultimele 3 jocuri de pe teren propriu din 2023 le vor disputa pe o altă arenă.
15.11.2023 | 07:30
Derbyul cu FCSB ultimul meci pentru Dinamo pe Arena Nationala in 2023 Unde vor evolua cainii
După derby-ul cu FCSB, Dinamo va pleca de pe Arena Națională. Ultimele 3 jocuri de pe teren propriu din 2023 le vor disputa pe o altă arenă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Întâlnirea ”câinilor” cu marea rivală FCSB va avea loc duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 17-a din SuperLiga. Cele două echipe se află la poli opuși în clasament, Dinamo fiind pe loc direct retrogradabil, în timp ce ”roș-albaștrii” sunt liderii campionatului.

Dinamo nu mai joacă în 2023 pe Arena Națională decât partida cu FCSB

În finalul anului 2023, Dinamo va pleca de pe Arena Națională. Ultima partidă pe care elevii lui Ovidiu Burcă o vor susține pe cel mai mare stadion al țării va fi derby-ul cu FCSB, urmând ca apoi să-și mute domiciliul în altă parte.

ADVERTISEMENT

Până la finalul acestui an, ”câinii” vor mai întâlni pe propriul teren formațiile Oțelul Galați în Cupa României, respectiv Universitatea Cluj și FC Voluntari în SuperLiga. Toate partidele sunt programate în luna decembrie.

Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului, a anunțat că speră ca toate aceste trei jocuri să se desfășoare pe stadionul Arcul de Triumf. Unul dintre aceste jocuri s-ar putea suprapune cu un alt eveniment, dar oficialul și-a exprimat convingerea că va găsi înțelegere la posturile care dețin drepturile TV astfel încât să se poată juca pe această arenă.

ADVERTISEMENT

”Am făcut acest demers pentru a închiria Arena Națională (n.r. – pentru meciul cu FCSB) încă de acum o lună. Conta doar ziua în care Liga ne programa. Avem mici discuții legate de o dată dintre acestea trei, unde mai este un eveniment pe Arcul de Triumf. Cred că vom găsi înțelegere și la televiziuni să putem programa totul așa cum trebuie”, a declarat Nicolescu, pentru playsport.ro.

Dinamo, fără victorie pe Arena Națională în acest sezon

În cursul zilei de joi, 9 noiembrie, Dinamo a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru partida cu FCSB de pe Arena Națională. Un bilet în PCH costă 25 de lei, în timp ce pentru un loc la Tribuna 2 (inel 1 și 2), suporterii trebuie să plătească 35 de lei.

ADVERTISEMENT

Dinamo a anunțat două pachete de meci pentru suporterii care vor să vină să-și încurajeze echipa favorită pe Arena Națională la derby-ul cu FCSB. Este vorba despre Official Hospitality și despre Corporate Pack. Accesul suporterilor în stadion se va face începând cu orele 18:30.

Dinamo va fi pentru a cincea oară gazdă pe Arena Națională în actuala stagiune. În acest sezon, ”câinii” au mai evoluat pe teren propriu pe cel mai mare stadion al țării în meciurile cu FC U Craiova (0-1), FC U Craiova (1-1) în Cupa României, CFR Cluj (1-1) și Poli Iași (0-0).

ADVERTISEMENT

Meciul tur dintre FCSB și Dinamo s-a desfășurat pe ”Arcul de Triumf”, din cauza indisponibilității Arenei Naționale, iar liderul din SuperLiga s-a impus cu 2-1. Formația antrenată de Ovidiu Burcă are 9 meciuri consecutive fără victorie în campionat.

ADVERTISEMENT