Sport

Cât costă biletele la Dinamo – FCSB. Oferte pentru suporterii „alb-roșiilor”

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB, duminică, 26 noiembrie, ora 20:30. Partida va avea loc pe Arena Națională.
09.11.2023 | 12:30
Cat costa biletele la Dinamo  FCSB Oferte pentru suporterii albrosiilor
Dinamo a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut ultimul meci din campionat, scor 1-2 cu UTA Arad, în etapa a 15-a. La finalul meciului, Ovidiu Burcă a criticat în termeni duri arbitrajul. Pentru „câini” urmează o perioadă de „foc”, iar într-unul dintre meciuri, Dinamo o întâlnește pe rivala FCSB.

Cât costă biletele la Dinamo – FCSB

După înfrângerea cu UTA Arad, Dinamo merge pe „Ion Oblemenco” pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, duminică, 12 noiembrie, ora 16:00. După pauza pentru meciurile echipei naționale, „câinii” joacă pe Arena Națională cu FCSB, duminică, 26 noiembrie, ora 20:30.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de joi, 9 noiembrie, Dinamo a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru partida de pe cel mai mare stadion al țării. Un bilet în PCH costă 25 de lei, în timp ce pentru un loc la Tribuna 2 (inel 1 și 2), suporterii trebuie să plătească 35 de lei.

„Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, prin rețeaua bilete.ro (Inmedio, Poșta Română, Vodafone) sau la casele de bilete amplasate la Arena Națională”, se arată în postarea făcută pe pagina oficială a lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Prețul biletelor la Dinamo – FCSB:

  • PCH: 25 RON
  • Tribuna 2 (inel 1 și 2): 35 RON
  • VIP II: 80 RON
  • VIP I: 120 RON

Programul caselor de bilete de la Arena Națională:

  • 23, 24 și 25 noiembrie: 11:00 – 19:00 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu)
  • 26 noiembrie: 11:00 – 21:15 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu)

Oferte pentru suporterii „alb-roșiilor” la Dinamo – FCSB

Dinamo a anunțat două pachete de meci pentru suporterii care vor să vină să-și încurajeze echipa favorită pe Arena Națională la derby-ul cu FCSB. Este vorba despre Official Hospitality și despre Corporate Pack. Accesul suporterilor în stadion se va face începând cu orele 18:30.

ADVERTISEMENT

Totodată, suporterii sunt rugați să fie prezenți la stadion cu cel puțin 45 de minute. „Micii dinamoviști (0-16 ani) beneficiază de gratuitate la tribuna a doua (inel 2), în baza ticketelor cu valoare 0 selectate de adultul însoțitor, plătitor de bilet (un adult cu bilet poate selecta două locuri cu valoare 0 pentru copii).

Elevii, studenții și pensionarii au reducere de 30% la achiziționarea biletelor. Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în zonele special alocate, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate, transmise la bilete@dinamo1948.ro sau prezentate la casele de bilete”, se arată în postarea celor de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Dinamo, a cincea oară gazdă în acest sezon pe Arena Națională

Dinamo va fi pentru a cincea oară gazdă pe Arena Națională în actuala stagiune. În acest sezon, „câinii” au mai evoluat pe teren propriu pe cel mai stadion al țării în meciurile cu FC U Craiova (0-1), FC U Craiova (1-1), CFR Cluj (1-1) și Poli Iași (0-0).

Meciul tur dintre FCSB și Dinamo s-a desfășurat pe „Arcul de Triumf”, din cauza indisponibilității Arenei Naționale. Liderul din SuperLiga s-a impus cu 2-1. Formația antrenată de Ovidiu Burcă are 9 meciuri consecutive fără victorie în SuperLiga.

ADVERTISEMENT