Sport

Când se joacă derby-ul Dinamo – FCSB. Programul etapei a 17-a din SuperLiga

Etapa a 17-a din SuperLiga programează derby-ul Dinamo - FCSB, iar LPF a anunțat datele și orele la care se vor disputa meciurile din această rundă.
13.11.2023 | 17:15
Cand se joaca derbyul Dinamo  FCSB Programul etapei a 17a din SuperLiga
Etapa a 17-a din SuperLiga programează derby-ul Dinamo - FCSB, iar LPF a anunțat datele și orele la care se vor disputa meciurile din această rundă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

A doua etapă a returului se va desfășura după o scurtă pauză competițională. Campionatul intern se întrerupe pentru a face loc meciurilor decisive pe care naționala României le va avea cu Israel și Elveția în drumul spre Euro 2024.

Programul etapei a 17-a din Superliga în care se joacă Dinamo – FCSB

SuperLiga se pregătește să închidă runda a 16-a, iar Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit, împreună cu televiziunile care transmit competiția, programul partidelor din etapa a 17-a, din care se distinge derby-ul Dinamo – FCSB.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că cele două echipe se află la poli opuși în clasament, ”câinii” fiind pe loc direct retrogradabil, în timp ce ”roș-albaștrii” sunt liderii întrecerii, partida de pe Arena Națională naște pasiuni incredibile.

Ovidiu Burcă speră să înceapă redresarea lui Dinamo încă de la derby-ul împotriva marii rivale, însă FCSB va ajunge la ora jocului mult mai întărită. Și asta pentru că, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Vlad Chiricheș este gata să se întoarcă pe teren după accidentare.

ADVERTISEMENT

În ciuda situației total diferite pe care cele două combatante o au în clasament, este de așteptat ca fanii să vină în număr mare pe Arena Națională. Jocul se va desfășura duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30.

Rapid – Universitatea Cluj închide runda a 17-a

Etapa a 17-a programează și alte dueluri extrem de interesante. Universitatea Craiova se va deplasa la Galați pentru întâlnirea cu formația lui Dorinel Munteanu. Oțelul a avut o primă parte de sezon excelentă și a demonstrat că este greu de răpus.

ADVERTISEMENT

În căutarea titlului de campioană mult dorit, Rapidul primește în Giulești vizita Universității Cluj. Este un meci extrem de interesant, deoarece ”șepcile roșii” au arătat un joc extrem de plăcut sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău.

Alte două jocuri din această rundă atrag atenția. CFR Cluj joacă acasă împotriva celor de la UTA Arad, care sunt în creștere evidentă., iar FC U Craiova este gazdă în duelul cu Sepsi, formația care i-a ”furat” play-off-ul în sezonul precedent.

ADVERTISEMENT

Programul complet cu zile și ore al partidelor din etapa a 17-a din SuperLiga este următorul:

Vineri, 24 noiembrie

  • ora 17:30 FC Hermannstadt – Politehnica Iași
  • ora 20:30 Petrolul Ploiești – FC Botoșani

Sâmbătă, 25 noiembrie

  • ora 17:30 FC Voluntari – Farul Constanța
  • ora 20:30 CFR Cluj – UTA Arad

Duminică, 26 noiembrie

  • ora 17:30  Oțelul Galați – Universitatea Craiova
  • ora 20:30 Dinamo București – FCSB

Luni, 27 noiembrie

  • ora 17:30 FC U Craiova 1948 – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
  • ora 20:30 Rapid – Universitatea Cluj
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru ”2 solist și sub 5,5 goluri” la meciul Dinamo - FCSB