Sport

Derby-ul Universitatea Craiova – Rapid a deschis Peluza Sud! Câți suporteri sunt așteptați la meciul unde Dan Șucu va fi în peluză

Interesul major pentru derby-ul Universitatea Craiova - Rapid București a deschis Peluza Sud de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Câți suporteri sunt așteptați în Bănie.
29.03.2024 | 18:45
Derbyul Universitatea Craiova  Rapid a deschis Peluza Sud Cati suporteri sunt asteptati la meciul unde Dan Sucu va fi in peluza
Derby-ul Universitatea Craiova - Rapid a deschis Peluza Sud! Câți suporteri sunt așteptați. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Arde” Cetatea Băniei înaintea derby-ului Universitatea Craiova – Rapid București programat sâmbătă, de la ora 21:00. FANATIK a aflat în exclusivitate că sunt așteptați aproximativ 25.000 de suporteri pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Derby-ul Universitatea Craiova – Rapid a deschis Peluza Sud! Câți suporteri sunt așteptați

Etapa cu numărul 2 din play-off găzduiește derby-ul Universitatea Craiova – Rapid București, iar suporterii „alb-albaștrilor” așteaptă cu sufletul la gură confruntarea. „Alb-albaștrii” lui Ivailo Petev și-au făcut calculele și anunță că luptă pentru cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Rezultatele excelente din ultimele etape din SuperLiga îi fac pe suporterii Universității Craiova să vină la stadion pentru derby-ul cu Rapid. Trupa antrenată de Petev a câștigat cu FC U Craiova 1948 și CFR Cluj, iar acum s-a înscris în lupta pentru titlu.

Din informațiile FANATIK, Universitatea Craiova a vândut peste 15.000 de bilete pentru derby-ul cu Rapid București, fără să luăm în calcul și cele aproximativ 4.500 de abonamente. Interesul major din partea suporterilor i-a împins pe oficialii „alb-albaștrilor” să deschidă și Peluza Sud.

ADVERTISEMENT

Site-ul nostru a aflat în exclusivitate că aproximativ 25.000 de suporteri sunt așteptați la derby-ul din Cetatea Băniei. Astfel, se anunță o atmosferă de zile mari la primul meci al Universității Craiova după reluarea campionatului.

Absențe mari la Universitatea Craiova! Ce se întâmplă cu Screciu și Bancu

Universitatea Craiova are absențe mari la derby-ul cu Rapid București, însă Ivailo Petev nu își face griji. Staff-ul medical nu a putut să îi recupereze la timp pe Nicușor Bancu și Vladimir Screciu, care sunt așteptați să revină la confruntarea din etapa următoare cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu s-a arătat îngrijorat de absențele Universității Craiova la FANATIK SUPERLIGA. Fostul președinte al grupării din Bănie este de părere că Gjoko Zajkov va fi înlocuitorul lui Vladimir Screciu pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„Partida cu Rapid este foarte grea și foarte importantă, pentru că sunt niște jucători lipsă. Nu știu cum este Nicușor Bancu după operație, este o operație la picior, este dificil să calci. Sunt niște absențe care chiar vor conta foarte mult pentru Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Mai sunt și jucători care vin de la echipele naționale, Maldonado vine din Honduras și este o diferență de fus orar. Au fost mulți plecați, să vedem cum reasamblează antrenorul nostru primul „11”. Cu Bancu sunt probleme, îmi este greu să cred că poate să fie recuperat în 10 zile”, a spus Sorin Cârțu.

Dan Șucu stă în galeria Rapidului la derby-ul cu Universitatea Craiova

Liderul galeriei din Giulești este încă în arest, însă suporterii celor de la Rapid pregătesc o deplasare de zile mari la Craiova. Dan Șucu și Victor Angelescu au anunțat că vor sta în sectorul rapidiștilor de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„De cand am investit la Rapid, mi-am dorit să particip, împreună cu galeria, la câteva dintre deplasări, pentru a putea experimenta personal vibrația, sentimentele și entuziasmul băieților.

Deoarece am primit cu plăcere invitația celor din galerie de a merge în deplasare alături de ei, și le mulțumesc pe această cale, nu văd o ocazie mai bună decât meciul de sâmbătă, împotriva oltenilor. Un meci dificil, contra unei echipe valoroase, care-și propune același lucru pe care ni-l propunem și noi: să învingă!”, a spus Dan Șucu.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,84 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova - Rapid