Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârţu, îngrijorat de accidentările lui Bancu şi Screciu înainte de Craiova – Rapid: “Ai operaţie la picior. Nu ştiu cât poţi să calci”

Sorin Cârțu este îngrijorat din cauza accidentărilor lui Nicușor Bancu și Vlad Screciu înaintea derby-ului Universitatea Craiova - Rapid București.
29.03.2024 | 13:55
Sorin Cartu ingrijorat de accidentarile lui Bancu si Screciu inainte de Craiova  Rapid Ai operatie la picior Nu stiu cat poti sa calci
Sorin Cârţu, îngrijorat de accidentările lui Bancu şi Screciu înainte de Craiova - Rapid: “Ai operaţie la picior. Nu ştiu cât poţi să calci”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev are emoții înaintea derby-ului Universitatea Craiova – Rapid București, deoarece nu îi are la dispoziție pe Nicușor Bancu și Vladimir Screciu. Absențele celor doi internaționali îl îngrijorează și pe Sorin Cârțu.

Accidentările lui Bancu și Screciu îl îngrijorează pe Sorin Cârțu: „Ai operaţie la picior. Nu ştiu cât poţi să calci”

Nicușor Bancu și Vladimir Screciu rămân în continuare indisponibili la Universitatea Craiova. Căpitanul „alb-albaștrilor” s-a operat și a ratat convocarea la națională, iar acesta nu va putea să fie în primul „11” nici cu Oțelul Galați în Cupa României Betano, așa cum a anunțat FANATIK.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu are emoții din cauza absențelor lui Nicușor Bancu și Vladimir Screciu înaintea derby-ului cu Rapid. Fostul președinte al Universității Craiova spune că liderul grupării din Bănie nu va putea să joace după operație.

„Nu este decisiv, mai rămân 24 de puncte în joc, iar Farul, CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova au speranțe pentru primele trei locuri. Craiova nu și-a anunțat veleități pentru titlu la ora asta, ci pentru locul doi.

ADVERTISEMENT

Este locul pe care îl ocupăm și suntem la mâna noastră în etapele următoare. Toate echipele din play-off se cunosc foarte bine, de ani de zile este structurat așa play-off-ul. Sunt apropiate valoric și se pot întâmpla rezultate împotriva calculelor, așa cum s-a întâmplat la CFR.

Partida cu Rapid este foarte grea și foarte importantă, pentru că sunt niște jucători lipsă. Nu știu cum este Nicușor Bancu după operație, este o operație la picior, este dificil să calci. Sunt niște absențe care chiar vor conta foarte mult pentru Universitatea Craiova”, a spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Cine îi va lua locul lui Screciu în echipa de start?! Anunțul lui Sorin Cârțu: „Au fost mulți plecați”

Vladimir Screciu este o pierdere grea pentru Universitatea Craiova, iar internaționalul român este așteptat să revină etapa următoare cu FCSB. Sorin Cârțu este de părere că Gjoko Zajkov și Juraj Badelj sunt favoriți să joace cu Rapid.

„Mai sunt și jucători care vin de la echipele naționale, Maldonado vine din Honduras și este o diferență de fus orar. Au fost mulți plecați, să vedem cum reasamblează antrenorul nostru primul „11”. Cu Bancu sunt probleme, îmi este greu să cred că poate să fie recuperat în 10 zile.

ADVERTISEMENT

Îmi este greu să cred că este apt 100%, dar poate să fie Screciu. L-aș vedea pe Screciu ca fundaș central, l-am văzut și pe Badelj integrat în partea stângă. Poate să joace cu Zajkov și Badelj, iar Maldonado să ajute cel puțin o jumătate de oră”, a declarat Cârțu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT