Sport

Descătușare la CFR Cluj după 2-1 în minutul 90+6 cu Sepsi: ”Fotbalul ne răsplătește!”

CFR Cluj a jucat cu 2 oameni în plus și a câștigat meciul cu Sepsi la ultima fază a meciului. ”Feroviarii” speră la o clasare pe locul 2
29.04.2024 | 08:20
Descatusare la CFR Cluj dupa 21 in minutul 906 cu Sepsi Fotbalul ne rasplateste
Ce au spus fotbaliștii de la CFR dupî victoria cu Sepsi Sf Gheorghe. Clujenii au jucat cu 2 oameni în plus mai bine de o repriză Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe s-au întâlnit în etapa a 7-a a Superligii. Covăsnenii au jucat cu 2 oameni în minus mai mult de o repriză.

CFR, victorie chinuită cu Sepsi deși au jucat cu 2 oameni în plus

CFR Cluj a reușit să obțină victoria pe finalul meciului de pe teren propriu împotriva lui Sepsi, deși a avut un avantaj considerabil. Echipa din Sf Gheorghe a jucat în 9 oameni după eliminările din prima repriză ale lui Oroian și Florin Ștefan.

ADVERTISEMENT

Clujenii au controlat meciul și au ratat o sumedenie de ocazii. Sepsi s-a apărat eroic și a fost foarte aproape de a obține un punct neașteptat. CFR Cluj a deschis scorul în minutul 6 prin Muhar. Covăsnenii au egalat rapid, în minutul 20, după golul înscris de Alimi din penalty. ”Feroviarii” au atacat până la finalul meciului și au dat lovitura în ultima fază prin golul lui Muhar, care a realizat dubla.

Fotbaliștii de la CFR speră la locul 2

Eroul serii, Karlo Muhar, a vorbit despre șansele echipei de a se clasa pe locul 2. Acesta și-a lăudat colegii pentru că au luptat până la capăt.

ADVERTISEMENT

„Să marchezi în ultimul minut e ceva special. Ne antrenăm de fiecare dată ca să fim mai buni. La pauză am spus să avem răbdare, d-aia putem înscrie și la ultima fază, că vom avea ocazii și sunt fericit. (n.r. despre șansele echipei de a se clasa pe locul 2) Cu calitatea pe care o au jucătorii, cred și eu. Arătăm bine, suntem organizați, compacți și asta e important. Respectăm fotbalul și fotbalul ne răsplătește”, a transmis Muhar.

Fotbaliștii CFR-ului sunt mulțumiți de rezultatul obținut în meciul cu Sepsi, dar au ținut să-și felicite adversarii pentru felul în care s-au apărat, deși au jucat cu 2 oameni în minus. ”Feroviarii” au vorbit și despre sezonul viitor, când Dan Petrescu se va alătura echipei din Gruia.

ADVERTISEMENT

„Cred că, până la urmă, ceea ce contează era rezultatul. Dacă dai gol în minutul 1 sau 100, rezultatul contează. Depinde totul de noi. Cred că va fi toată vina noastră dacă nu reușim (n.r. calificarea în cupele europene). Sunt momente când ne ies toate. În seara asta ne-am chinuit, dar cele 3 puncte contează și putem merge toți acasă fericiți dacă am reușit.

Eu am spus mereu, oricine e antrenor pe bancă, eu o să dau totul pentru echipa asta, pentru tricoul ăsta, pentru orașul ăsta. Asta o să fac acum și asta o să fac și când va veni (n.r. Dan Petrescu)”, a explicat Vasile Mogoș după fluierul final.

ADVERTISEMENT

”S-au apărat foarte bine, trebuie să spunem adevărul”

„Am avut multe șanse, dar s-au apărat foarte bine, trebuie să le dăm meritele. Norocul nostru e că am dat gol în aproape ultima fază. A trecut mult timp și nu puteam să dăm gol. Chiar au avut o ocazie foarte bună pe final. S-au apărat foarte bine, trebuie să spunem adevărul.

Orice meci e complicat, foarte greu. Trebuie să ne odihnim și să lucrăm bine în această săptămână și să le facem un cadou de Paști duminica suporterilor noștri.

Sperăm să ne luptăm din nou la titlu, dar acum sperăm să terminăm pe locul 2 ca să nu trebuiască să jucăm barajul. Unicul eșec din anul acesta pentru mine a fost Cupa României. Aveam o șansă mare. Am fi jucat semifinala acasă”, a precizat Mario Camora la flash-interviu.

După acest rezultat, CFR Cluj urcă pe locul doi în playoff-ul Superligii și devine favorită la calificarea în preliminariile Conference League. Sepsi, în schimb, rămâne pe ultima poziție. În etapa următoare, CFR Cluj va juca pe teren propriu cu Rapid, în timp ce Sepsi va face deplasarea la Ovidiu, unde va juca cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Divorț fulgerător în lumea fotbalului. Au rezistat doar câteva luni
Divorț fulgerător în lumea fotbalului. Au rezistat doar câteva luni
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților