Life

Descoperire macabră. A făcut curățenie în casa fratelui dispărut în 2015, iar ceea ce a găsit a lăsat-o fără aer

19.08.2020 | 21:59
Descoperire macabra A facut curatenie in casa fratelui disparut in 2015 iar ceea ce a gasit a lasato fara aer
ADVERTISEMENT

Descoperire macabră în Japonia, în casa unui bărbat dispărut încă din anul 2015. Sora acestuia a făcut curățenie în locuință după cinci ani de când cel pe care polițiștii l-au căutat și în gaură de șarpe nu a mai dat niciun semn.

Descoperire macabră în prefectura Aichi din Japonia: au stat cu mortul lângă ei timp de cinci ani?

O vecină din prefectura Aichi a îndrăznit să pășească în locul unde fratele său a trăit înainte să dispară definitiv pentru a face curățenie, iar ceea ce a găsit a dat-o peste cap.

ADVERTISEMENT

Femeia de 69 de ani a cotrobăit camera fratelui dispărut, Sumio Suenaga (66 de ani în 2015) și, la scurt timp după ce a găsit un schelet uman fără haine a sunat de urgență la poliție.

„Am găsit ceva ce par a fi oase de om”, le-a spus femeia autorităților după ce le-a chemat la fața locului, scrie Japan Today.

ADVERTISEMENT

Nu pot fi stabilite vârsta și sexul persoanei din care a mai rămas doar scheletul

Oamenii legii nu au putut stabili pe loc vârsta ori sexul persoanei decedate, din care au rămas doar oasele, însă cei mai mulți cred că cel schelet îi aparține chiar lui Sumio, cel dat dispărut în 2015.

În ziua când a reclamat dispariția, familia bărbatului de 66 de ani, aparent mort, a spus polițiștilor că acesta a plecat într-o zi de acasă și nu s-a mai întors.

ADVERTISEMENT

Cotidianul nipon scrie cu stupefacție despre acest caz, iar jurnaliștilor li se pare surprinzător faptul că frații acestuia, locuind chiar pe respectivul teren, vecini cu dispărutul, nu au pășit niciodată în camera acestuia, acesta fiind în mod normal primul lucru pe care l-ar face oricine.

Mirarea e mare având în vedere că locuința unde a fost găsit scheletul se întinde pe un teren pe care să te pierzi, deci cadavrul putea fi descoperit cu mult timp înainte.

ADVERTISEMENT

 

 

Tags: