News

Descoperire macabră. Cadavrul unei femei de 36 de ani a fost scos din râul Someș

Descoperire macabră în județul Satu Mare. Cadavrul unei femei de 36 de ani din Sălaj a fost scos din râul Someș.
16.04.2024 | 15:26
Descoperire macabra Cadavrul unei femei de 36 de ani a fost scos din raul Somes
Cadavrul unei femei de 36 de ani a fost scos din râul Someș
ADVERTISEMENT

Din primele informații, cadavrul femeii a fost scos, duminică, de pompierii sătmăreni, din râul Someș. Aceștia au fost alertați, după ce un grup de trecători care au văzut trupul neînsuflețit plutind pe apă au dat alarma.

Cadavrul femeii se afla în stare de putrefacție

Duminică după-amiază, un grup de tineri se plimbau pe malul râului Someș când, la un moment dat, au observat că un corp plutește pe apă.

ADVERTISEMENT

Speriați, aceștia au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, o ambulanță, dar și pompierii dotați cu o barcă pneumatică.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă “Someş” Satu Mare au scos la mal cadavrul care a fost preluat de către polițiști.

ADVERTISEMENT

“Duminică, 14.04.2024, în jurul orei 17.00, un echipaj de căutare-salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare a intervenit cu o barcă pneumatică pentru recuperarea unui cadavru, de sex feminin, aflat în apele râului Someș, în zona Podului Tehnologic (galben) din municipiul Satu Mare.

Acesta a fost scos la mal și predat organelor abilitate, care urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care persoana și-a pierdut viața”, a au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare.

ADVERTISEMENT

Misiunea de identificare a cadavrului nu a fost una ușoară pentru oamenii legii, deoarece acesta se afla într-un grad avansat de putrefacție.

Mai mult, în județul Satu Mare nu a fost raportată în ultima vreme nicio dispariție a unei persoane de sex feminin care să aibă semnalmentele celei scoase din râul Someș.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, oamenii legii au reușit, marți, să identifice cadavrul care se pare că aparține unei femei în vârstă de 36 de ani, din județul Sălaj.

Momentan, rămâne un mister modul în care femeia a murit în apele râului Someș și în ce condiții a ajuns acolo.

În acest caz, Pachetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum a murit femeia de 36 de ani din Sălaj.

ADVERTISEMENT