News

Descoperire macabră în județul Timiș. Cadavrul unui tânăr de 27 de ani, găsit pe un câmp

Tragedie pe un câmp din județul Timiș. Un tânăr de 27 de ani a fost găsit mort pe câmp, după ce fusese dat dispărut
27.02.2024 | 17:04
Descoperire macabra in judetul Timis Cadavrul unui tanar de 27 de ani gasit pe un camp
Un tânăr a fost găsit mort pe câmp de un fermier în județul Timiș. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 27 de ani a fost descoperit de un fermier între două sate din județul Timiș. Individul găsit mort pe câmp ar fi avut probleme psihice și părăsise domiciliul de câteva zile.

Tânăr găsit mort pe câmp

Agricultorul mersese pe câmp pentru lucrările specifice de primăvară pentru culturi, dar a tras o adevărată sperietură când a găsit cadavrul băiatului într-o stare deplorabilă.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor furnizate de IPJ Timiș, polițiștii de la Secția 3 Rurală Sânandrei au fost alertați de către un fermier că a descoperit un tânăr mort pe câmp în timpul activităților agricole desfășurate între localitățile Becicherec și Biled.

„La data de 27 februarie a.c., în jurul orei 12:20, poliţiştii Secţiei 3 Rurale Sânandrei au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că în timp ce efectua lucrări agricole între localităţile Becicherec şi Biled, pe câmp ar fi găsit o persoană decedată”, potrivit comunicatului transmis de IPJ Timiş.

ADVERTISEMENT

După sosirea criminaliștilor și a salvatorilor la fața locului, forțele de poliție au identificat cadavrul unui bărbat de 27 de ani, fără să aibă semne vizibile de violență pe corp.

Bărbatul decedat ar fi avut probleme psihice

Conform declarațiilor anchetatorilor, tânărul găsit mort pe câmp ar fi suferit de afecțiuni psihice și fusese dat dispărut începând cu data de 20 februarie 2024. Cadavrul a avea răni și a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

ADVERTISEMENT

În conformitate cu procedurile legale, poliția a inițiat o anchetă penală sub aspectul infracțiunii de omor din culpă. Autoritățile investighează toate circumstanțele în care victima a ajuns pe câmp și a decedat.

Un alt tânăr a fost găsit mort într-un râu din județul Timiș

La fel ca tânărul găsit mort pe câmp, un altul, student originar din Republica Moldova, care urma cursurile la o universitate din Timișoara, a fost descoperit decedat în râul Bega.

ADVERTISEMENT

Incidentul a fost semnalat când doi colegi l-au observat pe băiat intrând în apa râului și au apelat numărul de urgență 112. Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș s-au deplasat la fața locului pentru intervenție.

Din nefericire, băiatul nu a putut fi salvat în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor de pe ambulanță. Pentru moment, nu se cunoaște dacă a fost o sinucidere sau un accident, iar presa locală scrie că ar fi fost în stare de ebrietate și a căzut în apă. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT