News

Descoperire șocantă a medicilor legiști în corpul unei sibience de 33 de ani. Ce a consumat Florentina înainte să moară

Final tragic pentru o tânără de 33 de ani, din Sibiu. Femeia a fost găsită fără suflare, în apartamentul iubitului ei.
15.07.2023 | 19:55
Descoperire socanta a medicilor legisti in corpul unei sibience de 33 de ani Ce a consumat Florentina inainte sa moara
Florentina și-a pierdut viața la doar 33 de ani / Colaj foto: Fanatik / Surse foto: Știrile Pro TV, Hepta
ADVERTISEMENT

Florentina avea doar 33 de ani și de ceva vreme trăia o relație toxică, atât la propriu cât și la figurat. Ea și iubitul ei obișnuiau să consume droguri, lucru care s-a dovedit a-i fi fatal femeii.

Fratele victimei: ”Erau drogați amândoi”

Zilele trecute, trupul Florentinei a fost găsit fără suflare în apartamentul în care locuia cu bărbatul. Rudele femeii spun că aceasta a zăcut mai multe zile în imobil, fără ca iubitul să alerteze autoritățile. Când a venit poliția, acesta se afla într-o stare de confuzie și a fost internat la psihiatrie.

ADVERTISEMENT

”Erau numai drogați amândoi”, a declarat Florin, fratele Florentinei, pentru Știrile Pro TV. Acesta crede că una dintre substanțele pe care sora lui le-a ingerat i-ar fi fost fatală.

”Doctorii mi-au spus că au găsit ciuperca neagră, un drog numit ciuperca neagră. În analizele făcute surorii mele”, mai explică bărbatul.

ADVERTISEMENT

Ce este ciuperca neagră și care sunt efectele asupra organismului uman

Oficial, pe certificatul de deces, medicii au trecut ”insuficiență cardio-respiratorie”, urmând ca ulterior să fie identificată cauza morții. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și au solicitat mai multe analize toxicologice atât pentru femeie cât și pentru iubitul ei.

Ciupercile halucinogene de tipul celei consumate de Florentina pot avea efecte devastatoare asupra persoanelor care suferă de anumite afecțiuni. Asta pentru că acestea conțin o substanță numită psilocibină, care afectează sistemul nervos și poate duce la apariția unor leziuni grave, intoxicații și chiar moarte.

ADVERTISEMENT

”Printre efectele psilocibinei se numără halucinații vizuale, halucinații auditive, senzație de distorsiune a timpului, distorsiune a sunetului, senzație de pierdere a egoului, sinestezii.

Ar putea să ducă la deces în doze foarte mari și la persoane vulnerabile”, a declarat medicul Roxana Dascălu, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Iubitul Roxanei este cunoscut ca un consumator de substanțe interzise, care a mai stat cinci ani la închisoare pentru fapte cu violență. Rudele femeii spun că acesta era violent cu tânăra și că relația lor devenise una extrem de toxică.

ADVERTISEMENT
Tags: