News

Un tânăr a fost găsit mort pe stradă. Poliția din Orăștie a deschis o anchetă pentru moarte suspectă

Un tânăr din Orăștie a fost găsit mort pe stradă, iar acum polițiștii încearcă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat, astfel că moartea e tratată drept suspectă.
23.04.2024 | 11:15
Un tanar a fost gasit mort pe strada Politia din Orastie a deschis o ancheta pentru moarte suspecta
Un tânăr a fost găsit mort pe stradă. Poliția din Orăștie a deschis o anchetă pentru moarte suspectă. Foto: Inquam
ADVERTISEMENT

Tânărul a fost găsit mort pe o stradă din Orăștie de un trecător, care a sunat imediat la 112. Polițiștii și medicii au ajuns la fața locului și au constatat că acesta era deja decedat de ore bune. Astfel, salvatorii au constatat decesul, în timp ce polițiștii au deschis o anchetă menită să stabilească modul în care a murit bărbatul.

Poliția din Orăștie a deschis o anchetă pentru moarte suspectă în cazul unui tânăr din Orăștie

”Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la decesul tânărului. Cadavrul a fost preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei.

ADVERTISEMENT

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă sau moarte suspectă”, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara, conform Antena 3.

Cazul seamănă cu cel din Sibiu de la începutul anului. Atunci, un bărbat era găsit mort pe stradă, fiind vorba cel mai probabil de un om al străzii. Polițiștii spun că aceasta avea în jur de 40 de ani și cel mai probabil a murit de frig. Polițiștii transmiteau atunci că nu ar exista indicii că bărbatul ar fi fost ucis.

ADVERTISEMENT

”La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 07.30, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană este decedată pe strada Arieşului din municipiul Sibiu. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi reprezentanţi ai Serviciului de Medicină Legală Sibiu, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Un bărbat a fost găsit mort pe stradă în Sibiu în mijlocul iernii

Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, cel mai probabil fără un domiciliu precizat. Din primele cercetări efectuate cu privire la circumstanţele în care a survenit decesul nu au reieşit indicii că bărbatul ar fi fost victima săvârşirii unei infracţiuni”, au anunțat reprezentanții IPJ Sibiu.

ADVERTISEMENT

Cadavrul bărbatului a fost transportat la sediul Serviciului de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei. Un alt caz la fel de bizar a fost înregistrat în Satu Mare, acolo unde un bărbat era găsit mort pe stradă.

Incredibil, oamenii treceau pe lângă el și credeau că este ”beat”, astfel că polițiștii au fost sunați mult prea târziu. În cele din urmă un bărbat s-a gândit că ar fi bine să sune la Poliție, însă salvatorii nu au mai putut face nimic pentru acesta.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au declanșat o anchetă și au anunțat că cel mai probabil individul a murit în urma consumului de droguri. Trupul neînsuflețit a ajuns ulterior la Morgă, pentru autopsie, după care a fost înmormântat.

ADVERTISEMENT