News

Descoperire șocantă la granița României cu Ucraina. Un cadavru în stare de putrefacție a fost găsit de un bărbat

Un bărbat care se afla la cules de ciuperci a făcut o descoperire macabră, la granița României cu Ucraina. Acesta a găsit un cadavru în stare de putrefacție.
27.09.2023 | 20:10
Descoperire socanta la granita Romaniei cu Ucraina Un cadavru in stare de putrefactie a fost gasit de un barbat
Șoc trăit de un bărbat aflat la cules de ciuperci: a descoperit un cadavru în stare de putrefacție, la granița României cu Ucraina. Sursa foto (ilustrativ): Salvamont Romania
ADVERTISEMENT

Descoperire șocantă la granița României cu Ucraina, în zona Munților Maramureșului. Un cadavru în stare de putrefacție a fost găsit de un bărbat care se afla la cules de ciuperci.

Șoc trăit de un bărbat aflat la cules de ciuperci: a descoperit un cadavru în stare de putrefacție, la granița României cu Ucraina

Incidentul de miercuri a fost consemnat în comuna Repedea, județul Maramureș. Aflat la cules de ciuperci, un localnic a găsit un cadavru în stare avansată de descompunere.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat în jurul orei 17.00, în zona de frontieră a României cu Ucraina. Cetățeanul a sunat rapid la dispeceratul Sectorului Poliției de Frontieră Poienile de sub Munte.

Autoritățile au format imediat grupe operative și de cercetare la fața locului. Mai mulți polițiști de frontieră și reprezentanți ai IPJ Maramureș au ajuns în zonă în vederea recuperării cadavrului. Trupul victimei se afla în apropiere de Vârful Berescu din Munții Maramureșului, la aproximativ 1.600 metri altitudine.

ADVERTISEMENT

Azi, în jurul orei 17.15, un localnic din Repedea, care se afla în zona de frontieră la cules de ciuperci, a informat telefonic dispeceratul Sectorului Poliţiei de Frontiera Poienile de sub Munte despre faptul că a descoperit un cadavru aflat în stare avansată de descompunere.

Imediat, au fost constituite grupele operative şi de cercetare la faţa locului formate din polițiști de frontieră și reprezentanți ai IPJ Maramureș în vederea recuperării cadavrului aflat în apropiere de Vârful Berescu din Munții Maramureșului la aproximativ 1.600 metri altitudine“, a spus Iulia Stan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, citată de Agerpres.

ADVERTISEMENT

Cadavru descoperit în Munții Maramureșului și în urmă cu o săptămână

În urmă cu aproximativ o săptămână, un alt cadavru a fost descoperit în aceeași zonă de graniță din Munții Maramureșului. Duminică, 17 septembrie, un turist a fost cel care a făcut descoperire pe versantul Farcău, la aproximativ 1.900 de metri altitudine.

Acţiune a SPJ Salvamont Maramureş în zona Vf. Farcău, județul Maramureş, pentru recuperarea şi evacuarea trupului unei persoane găsită decedată de un turist, foarte aproape de zona de frontieră”, a anunțat, duminică, Salvamont Maramureş.

ADVERTISEMENT

Sursa citată a mai precizat că la această acțiune au mai fost prezenți polițiști din cadrul Poliției de Frontieră Maramureș şi ai IPJ Maramureș. Nu s-a cunoscut la acea dată identitatea persoanei decedate. Există informații conform cărora persoana este moartă de multă vreme.

ADVERTISEMENT