Life

Descoperirea de coșmar făcută de o femeie sub podea. Nimeni nu a știut ce este cu adevărat

O femeie a făcut o descoperire înfricoșătoare sub podea. A ridicat câteva scânduri vechi și nu i-a venit să creadă ce a găsit.
10.11.2023 | 19:59
Descoperirea de cosmar facuta de o femeie sub podea Nimeni nu a stiut ce este cu adevarat
O femeie a făcut o descoperire înfricoșătoare sub podea. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

O femeie a rămas îngrozită după ce a ridicat câteva scânduri din podeaua veche a casei în care locuia. Imaginile au ajuns virale pe rețelele sociale și oamenii au încercat să afle ce se întâmplă.

Descoperirea ciudată pe care o femeie a făcut-o sub podeaua casei

O femeie a rămas cu adevărat îngrozită după ce a ridicat câteva din scândurile vechi ce alcătuiau podeaua casei din Australia în care locuiește. Ce a găsit pe ciment seamănă o imensă pânză neagră.

ADVERTISEMENT

La fel de contrariată, prietena ei a publicat imaginile pe Facebook, pe un grup local, sperând să afle care ar putea fi cauza modelului sinistru. Ea a întrebat oamenii dacă au „idee despre ce este asta”.

Imaginile îngrozitoare cu pânza de sub podea i-au dus pe unii utilizatori Facebook cu gândul la scenele din serialul de groază Stranger Things, care este disponibil pe Netflix.

ADVERTISEMENT

Unii au făcut pe detectivii și au încercat să afle ce ar putea fi sub acea podea veche, dar nu au ajuns la nicio concluzie cu privire la descoperire. Totuși, au venit cu ipoteze.

Unii au spus că ar putea fi miceliu, mucegai sau rădăcini de copac. În același timp, nu a ascuns nici măcar o secundă faptul că imaginile îl sperie: „Sunt cu adevărat îngrozit”, a scris persoana respectivă, conform dailystar.co.uk. 

ADVERTISEMENT
descoperire sub podea pânză gresie
Descoperirea de sub podea.
Sursa foto: Facebook/ dailystar.co.uk.

Ce se afla, de fapt, sub scândurile vechi

Nici experții nu au știut exact cu ce au de-a face când au aflat despre ciudata descoperire. „Este ceva nou și pentru mine. Cu siguranță nu arată ca mucegaiul tradițional.

„Singurul lucru pe care îl știu care arată de la distanță așa sunt rizomorfii (structuri asemănătoare șirului în ciuperci) ale Armillariei (ciuperci de miere), dar asta nu are prea mult sens”, a spus un expert de la herbarul de stat din Brisbane.

ADVERTISEMENT

Între timp, micologul Heike Neumeister-Kemp a explicat: „Acesta este cu siguranță miceliu fungic”. Acesta a mai adăugat că ciupercile nu sunt periculoase și că proprietara casei nu are de ce să se teamă.

ADVERTISEMENT