Life

Un cuplu a făcut o descoperire sinistră după ce s-a mutat în casă nouă. Ce se ascundea sub podea: „Cum vă descurcați cu fantomele”

După ce au reușit să-și cumpere propria casă, doi îndrăgostiți au făcut o descoperire sinistră și au aflat secretul vechilor proprietari.
10.06.2023 | 00:45
Un cuplu a facut o descoperire sinistra dupa ce sa mutat in casa noua Ce se ascundea sub podea Cum va descurcati cu fantomele
Un cuplu a făcut o descoperire sinistră în propria casă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un cuplu a rămas înmărmurit după ce a făcut o descoperire terifiantă în noua casă. Tinerii se mutaseră de curând, iar când s-au apucat de renovări și au ridicat podeaua din bucătărie, nu le-a venit să creadă ce au găsit.

Ce descoperire sinistră a făcut un cuplu în noua casă

Atunci când cineva își cumpără nouă, se așteaptă să găsească totul felul de obiecte sau decoruri neobișnuite, dar doi îndrăgostiți au avut parte de o descoperire sinistră chiar sub podeaua lor. Tinerilor nu le-a venit să creadă.

ADVERTISEMENT

Cuplul a aflat din întâmplare secretul bine păzit al vechilor proprietari. Emma Harrison și Rhys Stainer au fost uimiți după ce au aflat că locuința lor nou cumpărată deține o comoară secretă, mai exact o fântână veche de 126 de ani.

Cei doi se apucaseră de renovare, iar atunci când au ridicat podeaua din bucătărie, au fost șocați să găsească o fântână de peste 20 de metri adâncime ascunsă perfect sub plăcile de gresie. Ei și-au spus povestea pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Videoclipul a ajuns rapid viral și a strâns peste 5,3 milioane de vizualizări și peste 232,00 de aprecieri, unii oameni fiind îngroziți când au aflat ce descoperire a făcut cuplul în casă. Cei doi au presupus că fântână a fost construit în 1897, odată cu casa.

Cuplul se bucură de descoperire

Emma și Rhys sunt încântați și speră să păstreze fântâna ascunsă. „Ne plac absolut proprietățile de epocă și această caracteristică a fost o descoperire grozavă! Sperăm că putem pune lumini până jos în fântână, astfel încât să poți vedea și un pod de sticlă pe care să treci”, a spus tânăra pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, unii oameni au fost terifiați și au mărturisit că nu ar mai locui acolo. „Soțul tău este foarte curajos să stea peste gaura de 20 de metri”, „Nu, nu, nu! Nu aș rămâne niciodată acolo după ce am găsit asta”, le-au spus unii oameni.

Altcineva, însă, le-a recomandat ca în ciuda planurilor pe care și le-au făcut, să lase fântâna exact așa cum au găsit-o: ascunsă. „Cu toate filmele de groază pe care le-am vizionat, recomand să o închideți definitiv”.

ADVERTISEMENT

Totodată, o altă persoană a glumit și a întrebat cum o să se descurce pe viitor cu potențialele spirite rele și creaturi magice care a putea să iasă de acolo. „Cum vă descurcați cu fantomele și/sau creaturile demonice? Adăugați un lacăt sau există un spray?”.

ADVERTISEMENT