Life

Descoperirea făcută de o tânără sub podeaua casei în care a locuit trei ani. Ce se afla în camera secretă

Descoperirea pe care o tânără a făcut-o sub podeaua casei în care a stat trei ani. Ce se afla, de fapt, în camera secretă.
02.08.2023 | 12:07
Descoperirea facuta de o tanara sub podeaua casei in care a locuit trei ani Ce se afla in camera secreta
Ce a descoperit o femeie sub podeaua casei. Sursa foto: Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tânără a dezvăluit descoperirea făcută sub podeaua locuinței sale, unde stătea de trei ani. A găsit o ușă de unde putea coborî într-o cameră secretă. Ce se afla, de fapt, acolo?

Descoperirea făcută de o tânără sub podeaua casei în care a stat trei ani. Ce era în camera secretă

O femeie care a locuit timp de trei ani într-o casă veche a găsit ceva care a luat-o prin surprindere. Julia Henning, gazdă de podcast și life coach, a împărtășit descoperirea făcută și cu utilizatorii care o urmăresc pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Tânăra a postat o filmare cu o trapă de sub scări, pe care nu a observat-o înainte. După ce a deschis trapa, acolo se afla o scară în spirală, care dădea într-o altă cameră, aflată sub casă.

Utilizatorii de pe Tik Tok nu și-au exprimat entuziasmul pentru această descoperire. Mulți au sfătuit-o pe femeie să părăsească locuința și să sigileze spațiul, deoarece o trapă care dă înspre subsol este ceva foarte înfricoșător.

ADVERTISEMENT

Femeia a decis să cheme un mediul pentru a vedea dacă totul este în regulă în camera de sub casă. Se pare că acesta nu se simțea tocmai “confortabil” să coboare în încăperea respectivă.

Văzând filmarea în care Julia a chemat mediumul, utilizatorii i-au spus că un instalator care să verifice casa ar fi mult mai potrivit. “Chemați un instalator. Noi mergem sub case tot timpul”, a scris cineva, potrivit Unilad.

ADVERTISEMENT

Altcineva a întrebat-o de ce a apelat tocmai la un mediul pentru această problemă. O altă persoană i-a spus că este puțin probabil ca în camera secretă să existe o fantomă.

În cele din urmă. femeia și-a făcut curaj și a coborât treptele din camera de la subsolul casei. Ce a găsit acolo nu a fost tocmai spectaculos. Pe o parte era un perete gol de beton, iar pe cealaltă niște rafturi de lemn și ceva ce părea a fi proiectat ca un raft pentru depozitarea vinurilor.

ADVERTISEMENT

Pe un perete era un scris pe care era scris numele cuiva, dar a fost mâzgălit. Camera nu era una foarte mare, însă avea suficient spațiu pentru a putea fi decorată, cu puțin efort.

ADVERTISEMENT