Life

Descoperirea șocantă făcută de un român într-un magazin Profi. Ce a găsit în sacul de cartofi este uluitor

Un român care a mers la cumpărături la un magazin Profi a rămas de-a dreptul șocat. Ce a putut să găsească acesta într-un sac de cartofi este de-a dreptul uluitor.
24.02.2023 | 19:16
Descoperirea socanta facuta de un roman intrun magazin Profi Ce a gasit in sacul de cartofi este uluitor
Ce a găsit un român într-un sac de cartofi de la Profi. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De când prețurile la alimente au devenit mai mari, nenumărați români își aleg cu grijă magazinele din care fac cumpărăturile. Nu puțini sunt cei care se orientează în funcție de oferte, dar și de cantitatea de produse de care au nevoie, la prețuri cât se poate de accesibile.

Ce a găsit un bărbat în sacul de cartofi cumpărat de la Profi

Pe lângă magazinele Lidl din România care oferă o gamă largă de produse și oferte săptămânale și magazinele Profi sunt o alegere bună pentru nenumărați români. Iată însă că un bărbat a avut parte de o experiență complet neplăcută, pe care a făcut-o publică pe internet.

ADVERTISEMENT

Deși se gândea că face o facere cât se poate de bună, având în vedere prețul promis la rafturi, acesta nu a verificat prea mult sacul de cartofi pe care l-a achiziționat. Deși era destul de greu, bărbatul respectiv a crezut că aceasta este cantitatea reală pe care a achiziționat-o.

Într-o postare pe pagina de Facebook, românul a povestit întreaga experiență și a făcut publică și o imagine în acest sens, astfel încât cei care merg în magazinele Profi, la fel ca el, să fie atenți în momentul în care își fac cumpărăturile zilnice.

ADVERTISEMENT

Ce a găsit bărbatul în sacul de cartofi? O piatră de dimensiuni foarte mari. Mai exact, aceasta era cât doi cartofi la un loc și cel mai probabil a făcut parte din ”cantitatea” de legume pe care bărbatul respectiv a cumpărat-o.

Un bărbat a găsit o piatră în sacul de cartofi de la Profi. Sursă foto: Facebook
Un bărbat a găsit o piatră în sacul de cartofi de la Profi. Sursă foto: Facebook

Reacții savuroase la postarea bărbatului

Postarea acestuia a adunat un val de reacții pe internet. Nu puțini au fost cei care s-au amuzat pe seama întâmplării bărbatului. Comentariile sunt de-a dreptul savuroase. Unii au văzut piatra ca fiind una ”prețioasă”, în timp ce alții susțin că bărbatul a plătit mai mult pentru piatră decât pentru cartofi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au fost și persoane care i-au cerut bărbatului să spună și locația de unde a făcut această achiziție, astfel încât alte persoane să poată să evite magazinul Profi respectiv și să nu ajungă și ele în aceeași situație.

„Așa e acum, plătim pietre la preț de cartofi.. .ce poți zice…fă-i ” reclamă” negativă, spune locația unde se află…. ca cei care cumpără de acolo să fie atenți”/ „Felicitări !Se poate spune că ești norocoasa câștigătoare a unei pietre prețioase. Data viitoare poate-ți pică diamantul”/ „Uluitooor! Ai plătit o piatră, în loc de cartofi… cât de „serioși” suntem!”, au fost o mare parte dintre comentariile primite de român la postarea sa.

ADVERTISEMENT

Amintim că recent, o altă femeie din orașul Focșani a avut parte de o surpriză neplăcută când a mers la piață. Deși a vrut să cumpere legume de la producătorii locali, aceasta a rămas șocată de ce a putut să găsească în interiorul ardeilor kapia și a relatat întreaga întâmplare pe internet. 

ADVERTISEMENT