Life

Designerul Eli Lăslean, detalii despre cea mai complicată rochie făcută pentru Carmen Iohannis: ”A fost extraordinar de frumoasă”

Designerul Eli Lăslean a oferit detalii despre ținutele purtate de Carmen Iohannis. Cea mai complicată rochie pe care i-a realizat-o Primei Doamne.
12.12.2022 | 23:33
Designerul Eli Laslean detalii despre cea mai complicata rochie facuta pentru Carmen Iohannis A fost extraordinar de frumoasa
Eli Laslean a realizat multe dintre rochiile purtate de Prima Doamnă. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Eli Lăslean a realizat până acum mulțimi de rochii pentru Carmen Iohannis, însă una i-a rămas întipărită în minte ca fiind cel mai greu de făcut. Designerul a fost încântată, în cele din urmă, de rezultat.

Care a fost cea mai dificilă rochie pe care designerul Eli Lăslean a făcut-o pentru Carmen Iohannis

Designerul a mărturisit că misiunea sa a fost una dificilă atunci când Papa a venit în România, în anul 2019. Eli Lăslean a muncit foarte mult pentru a-i crea o ținută perfectă lui Carmen Iohannis.

ADVERTISEMENT

”A fost extraordinar de frumoasă”, a spus Eli Lăslean despre rochia îmbrăcată de Prima Doamnă, la sosirea Papei în țara noastră.

Concret, rochia a fost una albă, a acoperit umerii, gâtul și decolteul și scurtă până la genunchi. De asemenea, a fost în același timp, serenă și lejeră.

ADVERTISEMENT

”Când a venit Papa în România, mi-am dorit și și-a dorit o rochie care să fie serenă, feminină, dar, în același timp, extrem de serioasă și să nu lase la vedere nimic, nici brațe, nici gât.

Nu a fost chiar simplu, dar am reușit să realizăm respectiva rochie, cu care l-a întâmpinat pe Papa, a fost extraordinar de frumoasă.

ADVERTISEMENT

A fost o inspirație pe care am avut-o la un moment dat și o soluție pe care am găsit-o și a fost foarte bine.”, a spus Eli Lăslean pentru ego.ro

Carmen Iohannis, la sosirea Papei in Romania
Rochia purtată de Carmen Iohannis la sosirea Papei în România, în 2019. Sursa foto: facebook

 

Designerul se implică foarte mult atunci când vine vorba de aparițiile Primei Doamne, dar și mai ales că la mijloc este vorba despre munca pe care o reprezintă. Își dorește mereu ca totul să arate impecabil și unic.

ADVERTISEMENT

“Este o mare responsabilitate și este un stres pentru că îmi doresc foarte mult ca fiecare ținută să fie perfectă, să fie impecabilă și în același timp să fie diversă, să fie altceva. Nu este simplu, dar este foarte frumos.” , a mai declarat Eli Lăslean.

Eli Lăslean nu este singurul designer cu care Prima Doamnă colaborează. De exemplu, pentru funeraliile Reginei Elisabeta, Carmen Iohannis a purtat două rochii semnate de Andreea Tincu.

Carmen Iohannis, criticată pentru unele rochii purtate

Chiar dacă este sfătuită despre cum să se îmbrace de către profesioniști în domeniul vestimentar, nu toate aparițiile lui Carmen Iohannis sunt apreciate. Cătălin Botezatu, de exemplu, a criticat de mai multe ori lungimea rochiilor Primei Doamne.

ADVERTISEMENT