Life

Ce crede Cătălin Botezatu despre ținutele purtate de Carmen Iohannis. Unde greșește Prima Doamnă

Cătălin Botezatu a făcut noi declarații despre stilul vestimentar al lui Carmen Iohannis. Greșeala pe care o face Prima Doamnă.
14.11.2022 | 11:17
Ce crede Catalin Botezatu despre tinutele purtate de Carmen Iohannis Unde greseste Prima Doamna
Cătălin Botezatu, noi afirmații despre stilul vestimentar al Primei Doamne. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a venit cu unele clarificări în ceea ce privește opinia sa despre ținutele purtate de Carmen Iohannis, după ce și-a exprimat nemulțumirea față de cum a apărut Prima Doamnă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Cătălin Botezatu, clarificări față de stilul vestimentar al lui Carmen Iohannis. Unde greșește Prima Doamnă

Celebrul designer român a ținut să sublinieze faptul că nu Carmen Iohannis greșește în aparițiile sale, ci stiliștii acesteia. Dincolo de rochiile bine sau mai puțin alese, Prima Doamnă ”arată foarte bine” și în general a avut vestimentații corecte, a mai punctat Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

” (…) Eu nu am criticat femeia, ci ținuta. Carmen Iohannis este o femeie extraordinară, frumoasă, inteligentă, care arată foarte bine și care, de cele mai multe ori în aparițiile publice, a avut ținute corecte.

(…) În acel interviu am criticat inclusiv ținutele unor membre ale Casei Regale britanice, pentru că au purtat accesorii în exces”, a spus Cătălin Botezatu pentru revista Viva!

ADVERTISEMENT

Totuși, Cătălin Botezau a ținut să scoată în evidență și cea mai mare greșeală vestimentară a lui Carmen Iohannis. Mai exact, faptul că nu respectă lungimea fustei sau a rochiei și își lasă genunchii la vedere.

”Dacă ar fi să nominalizez un lucru care nu este conform cu statutul, n-aș putea să spun că este o greșeală, ar fi faptul că nu respectă lungimea fustei sau a rochiei. Domnia să ține tot timpul să i se vadă genunchii. Este o lungime incertă, uneori greu de controlat”, a mai transmis Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezau a intrat în conflict cu stilistul vestimentar al Primei Doamne

Cătălin Botezau a criticat în urmă cu câteva luni rochiile purtate de Carmen Iohannis la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Designerul a catalogat drept ”inadmisibil”, decolteul uneia dintre rochiile Primei Doamne. Afirmația a revoltat-o pe cea care s-a ocupat de vestimentația soției șefului statului, Andreea Tincu.

” (…) Decolteul Primei Doamne este absolut decent, chiar persoane din Familia Regală fiind de-a dreptul curajoase în această privință, după cum vedem în pozele atașate”, este o parte din replica Andreei Tincu pentru faimosul designer român.

ADVERTISEMENT