Life

Despărțire cutremurătoare în showbiz! Ștefan Stan, câștigătorul de la Vocea României i-a spus adio soției sale

Încă o despărțire neașteptată a avut loc în showbizul românesc! Ștefan Stan și soția sa s-au despărțit după patru ani de căsnicie.
24.11.2023 | 19:07
Despartire cutremuratoare in showbiz Stefan Stan castigatorul de la Vocea Romaniei ia spus adio sotiei sale
Ștefan Stan a făcut primele declarații despre divorțul de soția sa. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefan Stan a făcut primele dezvăluiri după ce au apărut zvonuri conform cărora el și soția sa s-ar fi despărțit. Cei doi s-au căsătorit în 2019, după patru ani de relație și au împreună două fetițe.

Ștefan Stan, primele declarați despre despărțirea de soție

Ștefan Stan și soția sa s-au căsătorit în 2019, după patru ani de relație. Între timp, ei au devenit părinții a două fetițe, Elif și Mira, iar diferența de 23 de ani dintre ei nu părea să-i afecteze.

ADVERTISEMENT

Totuși, în urmă cu un an, Simona și cele două fete s-au mutat în Germania. La momentul respectiv, câștigătorul de la Vocea României spunea că nu există probleme în căsnicia lor.

Cântărețul spunea că schimbarea a fost făcută pentru binele copiilor, iar motivul pentru care nu le poate însoți este că trebuie să rămână în țară pentru a se ocupa de cariera sa, pentru că aici are concerte și proiecte.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, recent au apărut zvonuri conform cărora căsnicia dintre Ștefan Stan și Simona s-au despărțit. Cu o zi în urmă, artistul nega că ar fo vorba de așa ceva și spunea că urmează să meargă în Germania la familia lui.

„Din cauza acestei schimbări din viața noastră, mulți zic că ne-am despărțit, dar nu e vorba de niciun divorț! Ele s-au mutat aici și eu stau acasă, la București. Trebuie să muncesc, trebuie să fac bani, am concerte, am cariera mea de artist, eu mă ocup de ale mele și le vizitez în Germania cam o dată la două luni.

ADVERTISEMENT

Am mult de lucru în țară, am scos și piesa nouă care e frumoasă și merge bine, Șah în dragoste. Pentru mine, cel puțin până la sfârșitul anului, este acum o perioadă extrem de aglomerată și plină din punctul de vedere al carierei și concertistic, avem treabă multă. Crăciunul și Revelionul le fac în București, la cântări. Iar dacă nu urmează un alt proiect important după Revelion, atunci o să vin la fete în Germania”, a declarat Ștefan Stan pentru click.ro. 

Declarațiile artistului s-au schimbat

Totuși, la numai o zi după aceste declarații, Ștefan Stan a făcut o nouă serie de dezvăluiri. Artistul care a câștigat Vocea României în anul 2011 a mărturisit că, într-adevăr, situația din familia sa s-a schimbat radical în ultimul an.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, el a subliniat că în acest moment sunt buni prieteni. „Un an foarte tumultuos, în familie lucrurile s-au mai schimbat un pic, nu vreau să vorbesc despre asta. Lucrurile s-au schimbat radical. Suntem bine, ne ocupăm de cele două fete. Există înțelegere.

Copiii sunt prioritari. Suntem prieteni foarte buni. Înainte de a fi soț și soție am fost prieteni foarte buni. Cele două fete sunt rodul iubirii noastre, îmi doresc să crească în armonie, chiar dacă nu este așa cum poate mi-am dorit eu. Încerc să fac tot posibilul să fie bine”, a explicat Ștefan Stan pentru Antena Stars. 

Contactat de FANATIK.RO, Ștefan Stan nu a fost dispus să dea foarte multe detalii despre situația sa familială. Artistul a explicat că în acest moment călătorește spre fiice sale. „Sunt pe drum spre Germania, am multa treaba, nu pot vorbi acum”, ne-a spus Ștefan Stan.

ADVERTISEMENT