Life

Despărțire cutremurătoare în showbiz-ul românesc. Și-au spus adio, deși se pregăteau de nuntă

Separare surprinzătoare în showbiz-ul autohton. Au luat-o pe drumuri complet diferite, cu toate că aveau planuri de căsătorie.
20.04.2024 | 12:46
Despartire cutremuratoare in showbizul romanesc Siau spus adio desi se pregateau de nunta
Separare surprinzătoare în showbiz-ul autohton. Au luat-o pe drumuri complet diferite, cu toate că aveau planuri de căsătorie. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Despărțire cutremurătoare în showbiz-ul românesc. Și-au spus adio, deși se pregăteau de nuntă. Au format un cuplu vreme de 4 ani și păreau inseparabili. Ce situație și-a pus amprenta asupra poveștii lor de dragoste.

Separare surprinzătoare în showbiz-ul autohton. Au luat-o pe drumuri complet diferite, cu toate că aveau planuri de căsătorie

Separare surprinzătoare în showbiz-ul autohton. Au luat-o pe drumuri complet diferite, cu toate că aveau planuri de căsătorie. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu nu mai sunt împreună, deși doreau să devină părinți.

ADVERTISEMENT

Cei doi au făcut timp de câțiva ani o procedură secretă pentru că influencerița nu reușea să rămână însărcinată. Din păcate, acest proces îndelungat și dureros a afectat legătura amoroasă care funcționa de 4 ani.

„Relația dintre noi s-a știrbit foarte mult oricât am fi încercat să o readucem la viață, acest lucru ne-a afectat foarte tare relația și am încercat până într-un punct în care nu s-a mai putut.

ADVERTISEMENT

Videoclipul acesta nu putem să spunem că are un final fericit. Relația noastră a ajuns, în timp, să se încheie. Cred că, la momentul ăsta, este cea mai bună decizie pentru noi pentru că a fost atât de multă durere încât nu s-a mai putut să fie salvată.

Am trăit împreună niște lucruri pe care nu le vom uita niciodată, indiferent unde o să meargă viața noastră mai departe. Am vrut să avem o familie împreună, nu ai cum să uiți asta”, a spus Marilu Dobrescu pe contul de Youtube.

ADVERTISEMENT
Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu
Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu nu mai sunt un cuplu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Marilu Dobrescu, anunț trist despre separarea de Iustin Petrescu

Marilu Dobrescu a mai transmis că încă procesează separarea de Iustin Petrescu. Sunt foarte multe lucruri pe care foștii parteneri de viață încearcă să le înțeleagă, influencerița subliniind că despărțirea a fost una pașnică.

Cei doi au un respect foarte mare unul pentru celălalt, dar realizează că nu pot continua o relație de dragoste cu forța. Nu mai pot merge mai departe pentru că simt că nu e ceva organic, cerând intimitate de la cei care o urmăresc pe social media.

ADVERTISEMENT

„Avem lucruri de procesat pentru că e ceva care nu s-a întâmplat cu mult timp în urmă și ne rezervăm puțin intimitatea pentru că am trecut prin foarte multe. Nu ai cum să uiți lucrurile astea, sunt foarte mândră de noi”, a mai spus Marilu Dobrescu, în același clip.

ADVERTISEMENT