Life

Despărțirea momentului în showbiz. ”E bine așa pentru toată lumea”

Final de poveste de dragoste pentru două dintre cele mai îndrăgite vedete. Cuplul și-a spus adio după mai bine de doi ani de relație.
26.03.2024 | 22:29
Despartirea momentului in showbiz E bine asa pentru toata lumea
Unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă a pus punct relației. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Primăvara nu este sezonul prielnic relațiilor, iar despărțirile din ultima vreme sunt dovada concretă. Unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea mondenă a decis să pună punct relației de iubire care îi unea de mai bine de doi.

Bogdan de la Ploiești s-a despărțit de Cristina Pucean

Începutul de primăvară îl găsește pe Bogdan de la Ploiești burlac. De-a lungul timpului, au existat multe zvonuri privind relația dintre artist și Cristina Pucean. Pentru a nu mai prelungi suspansul multora, Bogdan a recunoscut că nu mai este împreună cu frumoasa dansatoare.

ADVERTISEMENT

De mai bine de doi ani, aceștia au apărut mereu la evenimente împreună și și-au declarat dragostea ori de câte ori au avut ocazia. Însă, în ultima vreme, în mediul online au început să apară speculații cu privire la relația dintre cei doi.

Cristina Pucean a apărut în cel mai recent videoclip al lui Bogdan de la Ploiești, dar se pare că, de acum încolo, cei doi vor fi doar colegi de scenă. Recent, manelistul a recunoscut că toate zvonurile sunt reale și că el și Cristina nu mai formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

Fanilor nu prea le-a venit a crede, căci Bogdan și Cristina nu sunt la primul episod de acest fel. În trecut, cei doi au mai anunțat o despărțire care s-a dovedit a fi, de fapt, o strategie de marketing.

Manelistul a fost cel care a confirmat separarea de fosta lui iubită

De data asta, lucrurile par mai serioase ca niciodată. Pe contul său oficial de TikTok, manelistul a postat un videoclip, iar descrierea nu a mai lăsat loc de interpretări.

ADVERTISEMENT

„Tot ce se zvonește este adevărat. Nu mai este niciun marketing și chiar e bine așa pentru toată lumea.”, a scris Bogdan în urmă cu câteva ore pe social media.

Postarea manelistului a stârnit un val de reacții în rândul fanilor. Cei care îl urmăresc refuză să creadă că artistul s-a despărțit de Cristina Pucean, mai ales că aveau atâtea lucruri în comun. Însă, se pare că decizia a fost inevitabilă.

ADVERTISEMENT

Discret ca de obicei, Bogdan de la Ploiești nu a vrut să discute despre motivele care i-au adus atât pe el, cât și pe Cristina în acest punct. Niciunul dintre ei nu a dezvoltat acest subiect și pare că își doresc înțelegere din partea celor din jur.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean continuă să fie activi pe social media. Dansatoarea postează constant videoclipuri, iar cei care au aruncat o privire pe contul ei consideră că toate au un mesaj ascuns. Dacă destinatarul este sau nu fostul ei iubit, doar ea poate ști.

Fără doar și poate, despărțirea nu este o etapă ușoară nici pentru Bogdan de la Ploiești și nici pentru Cristina Pucean. Însă, cei doi își vor vedea mai departe de viață și de carierele fulminante pe care le au.

ADVERTISEMENT