Life

Despărțire pe final de an în showbiz-ul românesc! Vedeta Survivor România și iubita s-au separat!

Despărțire pe nepusă masă în showbiz, la final de an! Vedeta Survivor România și iubita lui au pus capăt relației! Ce s-a întâmplat?
28.12.2023 | 10:33
Despartire pe final de an in showbizul romanesc Vedeta Survivor Romania si iubita sau separat
O vedetă Survivor România s-a despărțit pe final de an de persoana iubită. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Vedeta Survivor România din sezonul trecut a încheiat orice socoteală cu iubita lui! Aflat peste mări și țări, Remus Boroiu, căci despre el este vorba, a făcut anunțul cu totul neașteptat pe pagina sa de Instagram.

Remus Boroiu de la Survivor România și iubita s-au despărțit

Fostul concurent de la Survivor România a vrut să se știe chiar de la el că nu mai este cu iubita lui. Fără să intre în prea multe detalii despre despărțire, Remus a mărturisit că nu a fost una dureroasă. Fiecare a decis să o ia pe drumuri separate, musculosul spunând că a realizat foarte multe lucruri încât să nu considere această separare ca pe un mare eșec.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea a fost făcută după ce mai mulți urmăritori de pe Instagram s-au tot întrebat unde e partenera lui. De ceva vreme, cei doi nu s-au mai afișat împreună. Faimosul de la Survivor România și fost participant la Ferma vedetelor a lămurit speculațiile făcute de internauți, păstrând, totuși, decența.

Bărbatul nu a vrut să o pună într-o lunină proastă pe fosta sa iubită, plus că nu avea de ce, cel puțin așa reiese din spovedania făcută la final de an.

ADVERTISEMENT

„Crăciun fericit! Lipsește iubita ta din poze în ultima vreme”, este mesajul primit de fostul concurent de la Survivor România, cel care a declanșat vestea finalului de an!

remus boroiu
Remus Boroiu, alături de Sarah, iubita cu care s-a mutat de ceva timp în Bali

Separarea i-a produs tristețe: „Am ales să mergem pe drumuri separate”

„Sunt trist. Viața mea nu este perfectă așa cum credeți voi. Da, e minunat aici unde sunt, sunt recunoscător pentru tot ce trăiesc, pentru tot ce văd. Asta nu înseamnă că nu pot trece prin momente triste, așa cum trec acum.

ADVERTISEMENT

Cu toate că am foarte multe realizări pe anul acesta, începând cu Survivor România și terminând cu proiectele imobiliare pe care le-am terminat în Bali…

Nu-mi vine să cred cât m-am schimbat în trei ani. Cu toate astea, eu și partenera mea am ales să mergem pe două drumuri separate. Asta aduce trisețe, aduce greutate, aduce multe sentimente. În același timp aduce și deschidere și oportunități noi”, a spus Remus Boroiu pe Instagram.

ADVERTISEMENT