Sport

Despărțire surpriză la FC U Craiova: „Îi mulțumim pentru tot efortul depus”

FC U Craiova 1948 renunță la unul dintre titulari cu câteva zile înaintea derby-ului cu FCSB. Oltenii au anunțat despărțirea de George Ganea.
13.07.2023 | 21:03
Despartire surpriza la FC U Craiova Ii multumim pentru tot efortul depus
Despărțire surpriză la FC U Craiova: „Îi mulțumim pentru tot efortul depus”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 și George Ganea au ajuns la un acord cu privire la încetarea contractului cu doar câteva zile înainte de partida cu FCSB. Fotbalistul s-a despărțit după doar un sezon de gruparea din Bănie, iar suporterii „alb-albaștrilor” îi sunt recunoscători pentru reușitele din Bănie.

Despărțire surpriză la FC U Craiova 1948! George Ganea și-a reziliat contractul cu formația lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu continuă curățenia de vară la FC U Craiova 1948, iar George Ganea este ultimul fotbalist care își ia adio de la gruparea din Bănie. Despărțirea dintre atacant și gruparea din Bănie este surprinzătoare, fiindcă acesta a fost unul dintre jucătorii importanți din ultimul sezon.

ADVERTISEMENT

George Ganea a strâns 28 de partide la FC U Craiova 1949 și a marcat patru goluri în tricoul „alb-albastru”. „Ganezul” a fost transferat de la Farul Constanța în 2022, iar Adrian Mititelu și-a pus încrederea în tânărul atacant.

De-a lungul carierei sale, George Ganea a evoluat doar în SuperLiga și a trecut pe la Rapid, CFR Cluj, FC Argeș și Farul Constanța. Tânărul atacant de 24 de ani are o cotă de piață în valoare de 450.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Mulțumim, Ganezu! George Ganea și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord privind încetarea contractului. Clubul îi mulțumește lui George pentru tot efortul depus în sezonul trecut și îi urează mult succes în următoarea provocare”, scrie FC U Craiova 1948.

Suporterii deplâng plecarea lui George Ganea: „O pierdere pentru club”

Suporterii lui FC U Craiova 1948 regretă despărțirea de George Ganea după doar un sezon petrecut în Bănie. Fanii formației lui Adrian Mititelu sunt de părere că plecarea tânărului atacant este o pierde importantă înaintea startului de sezon din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Golul împotriva rivalei din oraș i-a cucerit pe suporterii lui FC U Craiova 1948 și anunță că va rămâne o amintire importantă pentru ei. De altfel, fanii „alb-albaștrilor” au mărturisit că dăruirea de care a dat dovadă i-a asigurat respectul.

După plecarea lui George Ganea, FC U Craiova 1948 are mai puține soluții în atac, dar și pe postul de vârf unde putea să evolueze acesta. În acest moment, Vladislav Blănuță, Aurelian Chițu și Jibril Ibrahimi sunt soluțiile pe care le au la dispoziție Dan Vasilică și Florin Drăgan.

ADVERTISEMENT

„Golul cu CS U pentru mine este cel mai important, în rest este mediocru”. „Mulțumim, George! Este o pierdere pentru club, hai Craiova”. „Baftă, George! Îți mulțumim pentru golul cu CS U și pentru dăruirea de care ai dat dovadă în fiecare meci pe care l-ai jucat”, spun suporterii.

ADVERTISEMENT