Sport

Anunț de ultimă oră de la Tg. Jiu: cum e gazonul înainte de FC U Craiova – FCSB. Foto

Gazonul de la Târgu-Jiu pare că se prezintă în condiții bune înainte de meciul dintre FC U Craiova 1948 și FCSB. Mesajul primarului.
13.07.2023 | 17:20
Anunt de ultima ora de la Tg Jiu cum e gazonul inainte de FC U Craiova  FCSB Foto
FC U Craiova 1948 a vândut toate biletele pentru derby-ul cu FCSB de la Târgu-Jiu. Sursă foto: Facebook @Marcel Romanescu
ADVERTISEMENT

Suprafața de joc se prezintă în condiții bune înainte de meciul dintre FC U Craiova 1948 și FCSB. Mihai Stoica era extrem de îngrijorat cu privire la starea gazonului și a intrat într-un conflict cu primarul Romanescu.

Primarul Marcel Romanescu, anunț cu privire la starea gazonului de la Târgu-Jiu: „Arată foarte bine și este pregătit”

Partida dintre FC U Craiova 1948 și FCSB va avea loc duminică, 16 iulie, iar primarul din Târgu-Jiu e sigur că suprafața de joc nu va pune probleme nici uneia dintre echipe: „Terenul de fotbal de la stadion arată foarte bine și este pregătit pentru meciul de duminică dintre FCU 1948 și FCSB”.

ADVERTISEMENT

Edilul orașului a ținut să dezvăluie cine sunt „vinovații” pentru punerea la punct a terenului de pe stadionul municipal: „Mulțumesc echipei coordonate de Mircea Călinoiu, din cadrul Direcției Patrimoniu, pentru modul în care a gestionat situația, dar și societății Green Field, cea care a intervenit pentru refacerea gazonului.

Duminică ne întâlnim la stadion pentru un spectacol sportiv de calitate, un meci care se va disputa cu casa închisă”, se mai anunță în comunicatul de presă al lui Marcel Romanescu. Adrian Mititelu a asigurat de asemenea că suprafața de joc nu va fi o problemă pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, schimb de replici cu primarul din Târgu-Jiu: „Arată înfiorător, să dea Dumnezeu să fie o minune, iar terenul să fie excepţional”

Mihai Stoica a dezvăluit că a primit imagini cu suprafața de la Târgu-Jiu, care s-ar fi aflat într-o stare deplorabilă:„Am văzut că e foarte glumeţ domnul primar, nu l-am cunoscut până acum. Am văzut că m-a tutuit, m-am uitat, credeam că e mai în vârstă. E cu 10 ani mai mic decât mine, nu ştiu de ce îşi permite. Probabil aşa sunt politicienii, nu sunt mare fan al clasei politice. Mai ales al oficialităţilor locale, astea foarte ţâfnoase. 

Îmi spune să îmi văd de fotbal, că de 7 ani… eu prin anii 2000 mi-am văzut de fotbal. Când decideam eu totul, echipa asta ajungea prin semifinale de Cupa UEFA, câştiga campionate. Aş putea să fiu şi eu maliţios, să îi spun să îşi vadă de Masa Tăcerii. Dar am devenit mai înţelegător.

ADVERTISEMENT

A zis că a fost fake filmarea cu gazonul… arată înfiorător, să dea Dumnezeu să fie o minune, iar terenul să fie excepţional. Dar să nu vină şi să îl vopsească în verde”, a spus managerul general al FCSB, la Orange Sport.

Declarațiile lui Meme Stoica au stârnit furia lui Marcel Romanescu: „Ar trebui să se ocupe mai mult de fotbal”

Marcel Romanescu l-a pus la punct pe managerul general al FCSB, fiind extrem de iritat de declarațiile sale: „Cei de la FCSB pot sta liniștiți: nu din cauza gazonului vor pierde. Meme ar trebui să se ocupe mai mult de fotbal, pentru că de 7 ani nu se mai văd rezultate.

ADVERTISEMENT

La suprafața de joc se lucrează, iar firma care intervine ne-a comunicat de la bun început ca totul va fi în regulă. Îi asigurăm pe cei de la FCU Craiova că terenul va fi impecabil în ziua meciului”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,25 este cota pentru „total goluri: sub 3,5” la meciul FC U Craiova 1948 – FCSB

ADVERTISEMENT