Life

Despărțirea momentului în showbiz. După trei ani de relație, cântăreața a anunțat că s-a separat de iubitul ei

Despărțire neașteptată în showbiz. O cântăreață celebră a dezvăluit că relația sa a ajuns la final. Ce s-a întâmplat între ei.
02.08.2023 | 10:46
Despartirea momentului in showbiz Dupa trei ani de relatie cantareata a anuntat ca sa separat de iubitul ei
Bebe Rexha și iubitul său s-au despărțit după 3 ani de relație. Sursa foto: Pexels
ADVERTISEMENT

Bebe Rexha a anunțat chiar în timpul unui spectacol că relația sa cu Keyan Safyari s-a terminat. Vestea vine la doar câteva săptămâni după ce vedeta, care suferă din cauza fluctuațiilor în greutate, a făcut publice conversații în care -acum- fostul iubit îi spunea că s-a îngrășat.

Despărțire fulgerătoare în showbiz: Bebe Rexha i-a spus adio iubitului său

După trei ani de relație, Bebe Rexha a anunțat că ea și iubitul său s-au despărțit. Vestea a venit chiar în timpul unii concert din Londra, când după ce piesa Atmosphere a început, artista le-a mărturisit fanilor că va avea nevoie de puțină susținere, scrie people.com.

ADVERTISEMENT

 „Acum tocmai am trecut printr-o despărțire, așa că s-ar putea să devin puțin emotivă, așa că trebuie să mă ajutați aici”, a spus Bebe Rexha. Probabil că versurile piesei: „Și nu mă pot învinovăți pentru că m-am pierdut în promisiunea ta / Și nu te pot învinovăți pentru că ai plecat”, erau destul de greu de cântat în acele momente.

Mai târziu, vedeta a fost surprinsă în timp ce își ștergea lacrimile, deoarece un fan ținea ridicată o pancartă cu mesajul „Ești suficient”. Totodată, ea a mărturisit că va merge în celebrul club Heaven, în căutarea unui nou partener.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat în cuplul celebru

Cuplul celebru s-a despărțit la doar câteva săptămâni după ce Bebe Rexha a făcut publice mai multe mesaje în care Safyari îi spunea că s-a schimbat din cauza kilogramelor în plus acumulate în ultimele luni.

Artista a vorbit deschis despre problemele pe care le are cu imaginea corpului său. La fel ca multe alte vedete, a promovat ideea de body positivity și a explicat că este normal ca oamenii să treacă prin fluctuații de greutate, dar că nu este în regulă să fie judecați după asta.

ADVERTISEMENT

Totuși, este o problemă care o macină, iar fostul iubit pare să-i rănit sentimentele. În imaginea publicată inițial de Bebe Rexha pe InstaStory și apoi ștearsă, el o asigură că este frumoasă și iubită, apoi continuă.

„Dar am spus întotdeauna că voi fi sincer cu tine și fața ta s-a schimbat, așa că ți-am zis că s-a întâmplat. Asta era conversația pe care o aveam și tu ai întrebat. Pentru că îmi pasă, ai prefera să te mint?

ADVERTISEMENT

Te-ai îngrășat 35 de kilograme, evident că te-ai îngrășat și fața ta se schimbă? Ar trebui să mă prefac că nu s-a întâmplat și că este în regulă? Haide, eu mă îngraș 3 kilograme și tu mă numești dolofan și gras. Asta înseamnă că nu mă iubești?”, este mesajul primit de Bebe Rexha.

Apoi, Keyan Safyari a continuat: „Dacă încerci să găsești motive să ne despărțim, asta are sens… dar nu este motivul real. Dacă ești nefericit cu mine / cu tine însuți / cu viața și nu vezi un viitor cu noi, atunci este în regulă și acesta este motivul”. De asemenea, i-a sugerat să meargă la un terapeut și să găsească sursa problemei.

ADVERTISEMENT