Life

Despărțirea anului în showbiz. Abia acum au confirmat că nu mai sunt împreună

Vești triste despre unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz: s-au iubit mult, dar cu toate astea au ajuns la despărțire.
20.07.2023 | 18:29
Despartirea anului in showbiz Abia acum au confirmat ca nu mai sunt impreuna
Două vedete traversează acum o perioadă dureroasă după despărțire. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După doi ani de relație, Bella Hadid și iubitul său, Marc Kalman, și-au spus adio. Modelul american este devastat, iar suferința o poate afecta și mai mult ținând cont că se luptă cu o boală gravă. Cum s-a ajuns în acest punct.

Bella Hadid și Marc Kalman s-au despărțit

Primele informații despre faptul că Bella Hadid ar fi împreună cu Marc Kalman au început în 2020. Abia un an mai târziu, cuplul a decis să-și oficializeze relația. Au început să se afișeze împreună la tot mai multe evenimente, iar cei cu care intrau în contact remarcau faptul că par foarte îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT

Dar ultimele vești despre ei nu sunt la fel de bine. Conform ET Online, ei au ajuns la despărțire. În plus, ruptura ar fi avut loc în urmă cu mai mult timp, iar cea care ar fi decis să fie punct este chiar modelul american.

O sursă apropiată cuplului a declarat că s-au despărțit de comun acord și au rămas în relații bune unul cu celălalt. „Erau foarte îndrăgostiți, dar, în cele din urmă, relația și-a urmat cursul. Așa că au decis să pună capăt lucrurilor. 

ADVERTISEMENT

 Bella Hadid este o persoană foarte drăguță, dar se luptă cu presiunile faimei”, este dezvăluirea făcută de cineva din anturajul vedetelor. În plus, sursele afirmă că modelul american are nevoie de timp pentru a se recupera, deoarece suferă de Lyme, boală cu care a fost diagnosticată și Adda.

Ce se întâmplă acum cu modelul

De altfel, a fost infirmat și faptul că Bella Hadid ar fi internată într-o clinică de dezintoxicare. Apropiații au susținut că niciodată nu a avut o problemă cu alcoolul sau cu drogurile, așa cum spuneau unele zvonuri. De fapt, problemele de sănătate sunt cele care îi dau bătăi de cap, scrie outlookindia.com.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta a povestit pe TikTok că trece printr-o perioadă foarte dificilă pentru ea. Afecțiunea de care suferă o împiedică să ducă o viață normală sau să-și facă meseria. Bella Hadid spunea că durerile sunt insuportabile.

Dacă inițial era afectat doar maxilarul, acum efectele bolii se simt pe întregul său corp. Modelul american a mărturisit că nimic din ce simte acum nu este asemănător cu ceva din trecutul său.

ADVERTISEMENT

„Practic, durerea nervoasă de la maxilarul meu a coborât pe întregul meridian al corpului meu și la atingere, peste tot pe corp, prin toți ganglionii mei limfatici… Durerea asta, omule. Ceva cu adevărat diferit…”, a povestit Bella Hadid.

ADVERTISEMENT