Life

Despărțire surpriză în showbiz. S-au separat, dar au decis să rămână prieteni: ”Ne aflăm într-un moment…”

Despărțirea surprinzătoare în showbiz. Un cunoscut actor și partenera sa s-au separat, dar au anunțat că rămân “prieteni”.
10.11.2023 | 11:23
Despartire surpriza in showbiz Sau separat dar au decis sa ramana prieteni Ne aflam intrun moment
O nouă despărțire în showbiz. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Despărțirea surprinzătoare în showbiz a avut loc între un cunoscut actor și partenera sa, cu care era împreună de anul trecut. Cei doi au confirmat separarea, dar au decis să rămână prieteni.

Despărțirea surprinzătoare în showbiz. Au decis să rămână prieteni după separare

Lori Harvey și Damson Idris nu mai formează un cuplu. Cei doi erau împreună de la finalul anului 2022. Marți, pe 7 noiembrie 2023 au confirmat oficial despărțirea.

ADVERTISEMENT

Cei doi au oferit o declarație comună, spunând că a fost vorba despre o decizie reciprocă. Separarea a fost una amiabilă, iar unul dintre motive a fost și faptul că amândoi au programele destul de încărcate.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cele două vedete vor păstra o relație de prietenie. Amândoi au respect unul pentru celălalt și pentru momentele petrecute împreună.

ADVERTISEMENT

“Ne aflăm într-un moment al vieții noastre în care drumurile noastre individuale necesită toată atenția și dedicarea noastră. Ne despărțim rămânând prieteni cu nimic altceva decât dragoste și respect unul pentru celălalt și pentru timpul pe care l-am împărțit împreună”, au declarat cei doi pentru The Hollywood Reporter.

Anul trecut, în decembrie, cei doi au fost surprinși în timp ce luau cina împreună la un restaurant din West Hollywood. Despărțirea celor doi vine “după puțin mai mult de un an de relații”.

ADVERTISEMENT

Acest lucru dă de înțeles că Lori Harvey și Damson Idris au început să iasă împreună cu câteva luni înainte să fie văzuți pentru prima dată în public în calitate de cuplu.

În ianuarie 2023, și-au asumat relația pe rețelele de socializare. La momentul respectiv, Idris a publicat o postare romantică pentru a sărbători ziua de naștere a lui Lori Harvey.

ADVERTISEMENT

Pe 13 octombrie 2023, cei doi au fost văzuți pentru ultima dată împreună. Aceștia se aflau la un meci dintre Golden State Warriors și Lakers la Crypto.Com Arena din Los Angeles.

Înainte ca despărțirea să fie confirmată oficial, au existat deja speculații privind separarea dintre actorul din “Snowfall” și model. La începutul acestei săptămâni, cei doi au venit separat la New York, la petrecerea de ziua de naștere a lui Odell Beckham Jr.

A doua zi, cei doi au lansat declarația în care au precizat că nu mai sunt împreună. C toate că au rămas în relații bune, amândoi au șters postările în care apăreau împreună în mediul online.

ADVERTISEMENT
Tags: