Life

Despărțire neașteptată în showbiz. Ea a confirmat separarea: ”Din cauza minciunii…”

Despărțire neașteptată în showbiz. Cei doi și-au spus adio după o relație de circa un an. Actrița este cea care a dat mai multe detalii!
23.10.2023 | 13:09
Despartire neasteptata in showbiz Ea a confirmat separarea Din cauza minciunii
Despărțire neașteptată în showbiz. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Despărțire neașteptată în showbiz. Ea este cea care a confirmat separarea de iubitul ei după un an.

Despărțire neașteptată în showbiz. Cine sunt cei doi care și-au spus adio

Actrița Lupita Nyong’o și gazda TV Selema Masekela și-au spus adio după un an de relație. Cea care a făcut dezvăluirea a fost chiar actrița, într-un mesaj lung pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Deși nu a dat niciun nume în postarea sa, Lupita Nyong’o a folosit hastag-ul „despărțire” pentru a se ști clar că ea s-a separat de partenerul ei.

Ea chiar a dat unele detalii despre motivul despărțirii. Vedeta a spus că nu mai poate avea încredere în Selema Masekela.

ADVERTISEMENT

De ce s-ar fi despărțit cei doi

Mai mult, actrița a dezvăluit că motivul despărțirii este minciuna, fără să spună exact dacă aceasta a fost trădată în dragoste cu o altă femeie.

„În acest moment, este necesar pentru mine să împărtășesc un adevăr personal și să mă disociez public de cineva în care nu mai am încredere…

ADVERTISEMENT

Mă aflu într-un anotimp al inimii frânte din cauza unei iubiri stinse brusc și devastator prin minciună. Sunt tentată să fug în umbră și să mă ascund, pentru a mă întoarce la lumină doar atunci când îmi voi recăpăta puterea suficient de mult pentru a putea spune: Mă rog, viața mea este mai bună așa”, a scris actrița.

Actrița a mai dezvăluit și care este motivul pentru care a vrut să împărtășească aceste aspecte intime ale vieții sale.

ADVERTISEMENT

Ea speră să fie de ajutor măcar prin cuvinte persoanelor care trec prin situații similare cu a sa.

„Împărtășesc acest lucru pentru a păstra 💯. Și în speranța că cunoștințele din experiența mea ar putea fi utile pentru altcineva care experimentează strânsoarea unei inimi frânte și care este gata să încerce să scape de durere și să rateze înțelepciunea care vine din ea. #despărțire”, a scris vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: