Life

Destinația de vacanță spectaculoasă de care puțini români au auzit. Are piesaje superbe și nu e departe de România: “E atât de minunată”

Destinația de vacanță spectaculoasă de care puțini români au auzit. Nu mulți aleg să meargă acolo în vacanță, dar peisajele sunt superbe.
20.08.2023 | 11:16
Destinatia de vacanta spectaculoasa de care putini romani au auzit Are piesaje superbe si nu e departe de Romania E atat de minunata
Destinația de vacanță spectaculoasă de care puțini români au auzit. Foto Slovenia / Pixabay
ADVERTISEMENT

Destinația de vacanță spectaculoasă de care puțini români au auzit. Peisajele de aici sunt superbe și nici nu este departe de țara noastră.

Destinația de vacanță spectaculoasă de care puțini români au auzit

Destinația de vacanță cu pricina este Slovenia. Deși foarte mulți români preferă să meargă în vacanța de vară în destinații precum Grecia sau Bulgaria, o româncă face o recomandare surprinzătoare pentru mulți.

ADVERTISEMENT

Aceasta laudă țara care are peisaje superbe și prețurile nu sunt atât de mari. Desigur, un alt plus este că distanța nu este atât de mare. Spre exemplu, din București până la Ljubljana, capitala Sloveniei, vei merge circa 13 ore cu mașina.

Un alt lucru pe care poate nu îl știu mulți este că în Slovenia există inclusiv și litoral. Altfel că îți poți petrece vacanța de vară aici dacă ești un fan al bronzului și al înotatului în mare.

ADVERTISEMENT

Turista care a fost în vacanță în Slovenia a spus că țara una de a dreptul incredibilă și că o recomandă cu căldură tuturor celor care vor să aleagă o destinație mai puțin cunoscută.

„Doar ce m-am întors dintr-o destinație incredibilă și prea puțin menționată – Slovenia, și vreau să va împărtășesc câte puțin din experiența mea, sperând să inspir și alte persoane să viziteze țară asta atât de minunată”, a spus femeia.

ADVERTISEMENT

Laudele au fost pentru aproape tot, astfel că românca a spus că drumurile sunt în stare bună. Singurul minus despre care a vorbit românca au fost cazările, care au fost destul de scumpe.

Ce prețuri sunt la cazare. Ce mai poți vizita

Prețurile pentru cazările din Slovenia depind foarte multe ceea ce își doresc călătorii. Variantele mai scumpe încep de la circa 130 de euro pe noapte dar poți să găsești cazare și pentru doar 50 de euro.

ADVERTISEMENT

Capitala Sloveniei este un oraș cu clădiri medievale, străzi pietruite, poduri și o atmosferă vibrantă. Poți vizita Castelul Ljubljana, Piața Prešeren, Podul Triplu și Muzeul Național al Sloveniei.

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Slovenia, Lacul Bled este înconjurat de dealuri verzi și are o insulă mică cu un castel pe el.

Poți închiria o barcă pentru a ajunge la insulă sau să explorezi castelul de pe malul lacului.

ADVERTISEMENT
Tags: