Life

Cum s-a făcut de râs un român în vacanță în Grecia. N-a avut niciun fel de rușine: “Și ne mai mirăm de ce se spune despre noi”

Cum s-a făcut de râs un român în vacanță în Grecia. Gestul făcut de aceste a fost fără rușine și alți turiști nu au fost de acord.
19.08.2023 | 18:04
Cum sa facut de ras un roman in vacanta in Grecia Na avut niciun fel de rusine Si ne mai miram de ce se spune despre noi
Cum s-a făcut de râs un român în vacanță în Grecia. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Cum s-a făcut de râs un român în vacanță în Grecia. Acesta a făcut un gest care a fost foarte criticat.

Cum s-a făcut de râs un român în vacanță în Grecia

Un alt român este cel care a făcut public gestul făcut de conaționalul său. Bărbatul a considerat că acesta s-a făcut de râs nu doar pe sine, ci și întreaga țară.

ADVERTISEMENT

Mai precis, bărbatul s-a plâns pe rețelele de socializare de faptul că românii au mers cu mașina într-un loc unde accesul nici măcar nu era permis. Aceștia au lăsat autovehiculul acolo și probabil au plecat să se plimbe pe jos.

Bărbatul cu pricina a spus pe forumul de Facebook Thassos că zona respectivă este una total pietonală și protejată. Astfel că în zonă nu ar trebui să existe nicio mașină.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, turistul respectiv în vacanță în Grecia a spus că unii chiar spun că acea zonă este o rezervație naturală.

Bărbatul a considerat că gestul făcut de românul care a lăsat mașina parcată acolo este unul care nu respectă nici legile și nici natura.

ADVERTISEMENT

„Românii, ca peste, tot nu se dezmint. Nu contează că este o zonă pietonală, protejată. O zonă în care nu este permis accesul cu mașina, unii spunând că este chiar rezervație naturală.

Noi intrăm că la noi acasă peste tot sfidând legea, natura, totul. Și ne mai mirăm de ce se spune despre noi…Este vorba de zona dinspre Limenaria spre Pefkari”, a scris turistul.

ADVERTISEMENT
unde a parcat românul
unde a parcat românul. colaj Fanatik / Facebook

 Ce au pățit niște români care au mers la Lidl în Grecia

Pe de altă parte, sunt și români care au parte de clipe neplăcute în vacanță, doar că nici măcar nu știu autorul faptei.

O femeie a povestit șocată pe rețelele de socializare că a parcat mașina în fața unui magazin Lidl în Grecia să cumpere niște apă. Atunci când s-a întors, după doar câteva minute, autovehiculul său fusese spart și toate obiectele de preț de acolo luate.

„Ne-a fost spartă mașina și ne-au fost furate absolut toate bunurile din mașină (țin să menționez că am fost plecați fix 5 minute). Aș vrea să trag un semnal de alarmă prin această postare”, a spus femeia.

ADVERTISEMENT