Life

Locul din România unde mai poți găsi cazare ieftină în minivacanța de Paște. Este perfect pentru iubitorii de natură

Locul din România unde încă se mai găsește cazare ieftină în minivacanța de Paște. Iubitorii de natură vor avea parte de o experiență unică.
24.04.2024 | 14:48
Locul din Romania unde mai poti gasi cazare ieftina in minivacanta de Paste Este perfect pentru iubitorii de natura
Locul din România unde mai poți găsi cazare ieftină de Paște. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Locul din România unde încă se mai găsește cazare ieftină de Paște. Turiștii care își doresc liniște și natură se pot interesa de hoteluri și pensiuni în această zonă.

Locul din România unde mai poți găsi cazare ieftină de Paște. Este vizitat de mulți turiști în fiecare an

În curând va începe minivacanța de 1 Mai și de Paște, perioadă pe care mulți români o vor petrece în diverse destinații turistice din țară sau din străinătate.

ADVERTISEMENT

Multe persoane aleg să meargă în stațiunile de pe Valea Prahovei, dar și la Maramureș sau Bucovina. Alți turiști și-au rezervat vacanța de la începutul lui mai pe litoral.

Deși prețurile pentru o vacanță în această perioadă pot fi destul de mari, sunt și locuri în România unde nu este nevoie de sume colosale pentru un sejur de câteva zile.

ADVERTISEMENT

Turiștii pot opta pentru un loc din România unde prețurile nu sunt foarte mari, iar experiența ar putea fi unică. Este vorba despre Delta Dunării, un loc foarte liniștit și potrivit pentru toate gusturile. Cei care vor să profite de frumusețea naturii pot rezerva o vacanță aici.

De asemenea, turiștii care vin aici se pot bucura de preparatele din pește, cum ar fi chifteluțe, icre, scrumbie sau ciorbă cu perișoare de pește.

ADVERTISEMENT

Sulina este o variantă potrivită pentru cei care vor o vacanță în Delta Dunării. Unii proprietari încă au camere libere, dar acestea s-ar putea ocupa în totalitate cât de curând.

Un proprietar are pensiunea deschisă pe tot parcursul anului, iar oamenii îl contactează destul de des pentru a rezerva un sejur. Pentru un pachet de trei nopți de cazare de Paște, incluzând masa și prânzul tradiționale, prețul începe de la 800 de lei de persoană. Dacă sunt solicitate și alte servicii, precum excursii sau transfer la Tulcea, atunci prețul poate ajunge la 1.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Pentru excursii, prețul pornește de la 50 de lei. În funcție de preferințele turiștilor și de nivelul de confort dorit, tarifele excursiilor pot fi mai mari.

Sulina, o destinație turistică căutată de cei care iubesc natura

Sulina este o destinație inedită deoarece aici se află atât Delta Dunării, cât și Marea Neagră, dar și Cimitirul Piraților. Iubitorii de natură aleg această destinație și pentru a se plimba pe canale.

“Sulina cred că este o destinație turistică mai norocoasă. Îmbinăm și Deltă, și mare, avem și acest cimitir cosmopolit (Cimitirul piraților), dar avem și evenimente frumoase, Festivalul scrumbiei albastre, organizat anul acesta pe 28 aprilie, și Parastasul piraților nepomeniți, care va avea loc între 16 și 19 mai.

În Deltă vin iubitorii de natură, care aleg să se plimbe pe canale. Poate cea mai îndrăgită excursie este la vărsarea Dunării în mare, pentru că este un spectacol.

După 2850 de kilometri, Dunărea ajunge la capăt de drum și cei mai mulți iubitori de natură vin exact pentru această excursie, dar și pentru canale, pentru păsările care vin și se așează pe cuiburi, pentru gastronomie și pentru tradițiile locale, liniște și plimbare pe plaja cu cel mai fin nisip de pe întregul litoral românesc”, a spus Corina Davidov, unul dintre promotorii turismului în Delta Dunării, pentru ziare.com.

La Crișan, un pachet de 1 mai, care constă în trei nopți de cazare cu demipensiune, cu mic dejun și cină, prețul este de 1.630 lei/adult și 930/copil. În acest preț este inclusă și o excursie cu barca, precum și transferul dus-întors cu barca de la Tulcea, potrivit sursei citate.

În schimb, pachetul pentru perioada Paștelui (3 – 6 mai) este ceva mai scump. Pentru un adult, prețul este de 1.750 de lei, iar pentru un copil 1.090 de lei. Pachetul include transferul cu barca dus-întors de la Tulcea. În plus, mai este inclusă și excursia cu barca pe lacurile și canalele Deltei Dunării.

ADVERTISEMENT