Life

Destinații Wizz Air în care poți să călătorești sub 100 de lei. Sunt orașe de top ale Europei

Wizz Air, prețuri surpriză pentru unele dintre cele mai ”vânate” destinații europene. Ca să ajungi aici ai nevoie de mai puțin de 100 de lei.
04.03.2024 | 14:43
Destinatii Wizz Air in care poti sa calatoresti sub 100 de lei Sunt orase de top ale Europei
Cele mai ieftine destinații în care poți ajunge, în primăvara acesta, cu Wizz Air. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Wizz Air este una dintre companiile aeriene low-cost care operează zboruri către unele dintre cele mai faimoase destinații din Europa. Cei care vor să aibă parte de o escapadă în viitorul apropiat, trebuie să știe că pe site-ul celor de la Wizz Air au șansa să găsească bilete sub 100 de lei.

Wizz Air, prețuri surpriză pentru cele mai populare destinații europene

Wizz Air pare că vrea să recâștige încrederea pasagerilor. Ba chiar pare că vrea să atragă un număr cât mai mare de călători care să opteze pentru zborurile companiei. După scandalurile de anul trecut în care mai multe curse au avut zboruri întârziate sau  anulate, Wizz Air schimbă foaia.

ADVERTISEMENT

De data asta, compania aeriană pune pe primul loc experiența de călătorie și mulțumirea pasagerilor. Pentru a se bucura de călători cât mai mulți, Wizz Air a redus prețurile la biletele în unele dintre cele mai populare destinații din Europa.

Așa se face că, românii care vor să călătorească, dar să nu plătească prea mulți bani, trebuie doar să arunce o privire pe site-ul celor de la Wizz Air. Aici, îi așteaptă sute de bilete la prețuri sub 20 de euro. Adică, nici măcar 100 de lei.

ADVERTISEMENT

Începând din luna martie și până în luna mai, biletele către unele dintre cele mai ”vânate” destinații turistice beneficiază de un preț special. De pe listă fac parte țări precum Albania, Italia și Belgia.

Care sunt cele mai ieftine orașe în care poți ajunge în această primăvară

Românii care au pus Italia pe lista lor de destinații se vor bucura de bilete la prețuri foarte mici. De exemplu, în luna martie, un zbor către Bologna, Milano sau Veneția costă 79 de lei. Cu puțin noroc, la fel de ieftine puteți găsi și biletele de întoarcere.

ADVERTISEMENT

Nici biletele către Belgia nu sunt scumpe. În aprilie, un zbor cu destinația Bruxelles-Charleroi va costa 79 de lei, mult mai ieftin decât este de obicei. La fel de avantajoase sunt și zborurile către Albania, în aprilie.

Ruta București-Albania a fost introdusă anul trecut și s-a bucurat mult timp de un preț special. Cei care doreau să ajungă în Tirana plăteau 50 de lei. Anul acesta, în luna aprilie, biletele costă 79 de lei, un preț de neratat.

ADVERTISEMENT

Dincolo de aceste vești bune referitoare le prețurile biletelor, Wizz Air a mai pregătit surprize pentru pasageri. Pe parcursul întregii luni martie, bagajele de cală, dar și bagajele Wizz Priority vor avea avea prețul unic de 9 euro.

Tot 9 euro va costa, doar pe durata lunii martie și selecția unui loc în avion. Cine își dorește să stea la geam să se bucure de priveliște sau doar vrea spațiu mai mult la picioare, poate selecta orice loc pentru doar 9 euro.

ADVERTISEMENT
Tags: