Life

Wizz Air oferă prețuri mai mici la biletele de avion. Ce beneficii vor avea pasagerii în luna martie

Ofertele de nerefuzat pe care Wizz Air le-a pregătit pentru pasagerii săi. Doar în luna martie călătorii pot beneficia de astfel de reduceri.
27.02.2024 | 18:56
Wizz Air ofera preturi mai mici la biletele de avion Ce beneficii vor avea pasagerii in luna martie
Ce oferte îi așteaptă pe pasagerii Wizz Air în luna martie. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, Wizz Air a dezamăgit o mare parte din călătorii din România. Zborurile anulate sau întârziate au creat frustrări pe aeroporturi. Însă, se pare că în 2024 arată diferit. Pasagerii care vor rezerva zboruri în luna martie, vor avea parte de adevărate surprize plăcute din partea celor de la Wizz Air.

Ofertele de neratat pe care Wizz Air le-a pregătit pentru pasageri, în luna martie

Wizz Air vine cu prima veste bună din 2024 pentru toți călătorii. Compania aeriană a informat, deja, că în luna martie, prețurile vor fi unele reduse. Reducerea se aplică atât la bilete, cât și la bagaje.

ADVERTISEMENT

Wizz Air va reduce prețurile pe tot parcursul lunii martie, iar pasagerii pot profita de această ofertă timp de 30 de zile. Cei care s-au decis să rezerve zboruri acum, au avut surpriza plăcută să găsească bilete chiar și la o fracțiune de preț.

Totul este cu atât mai convenabil pentru pasageri, cu cât prețurile mici nu vor fi doar la bilete, ci și la bagaje. Atât bagajele de cală, cât și bagajele Wizz Priority vor beneficia de prețul de 9 euro fiecare.

ADVERTISEMENT

Veștile bune continuă și pentru cei care au preferințe la ocuparea unui loc în avion. În luna martie, selecția locului nu mai este la fel de scumpă ca înainte. Până acum, cei care voiau loc la geam plăteau de la 109 lei, până la 200 de lei. Acum, selecția locului costă 9 euro.

Wizz Air va introduce rute noi în vară

Decizia Wizz Air de a reduce costurile biletelor, dar și pe cele ale bagajelor face parte dintr-o plan al companiei. Wizz Air își propune ca experiența de zbor să fie pe primul loc. Compania vrea ca fiecare persoană să se poată bucura de un zbor plăcut către destinația visată, fără să facă pagubă în buget.

ADVERTISEMENT

”În cadrul Wizz Air, ne-am angajat să oferim o valoare excepțională și servicii de neegalat. Această promoție subliniază dedicarea noastră de a face călătoriile cu avionul accesibile tuturor.”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, potrivit economica.net.

Aceasta nu este singura veste bună pe care au primit-o pasagerii Wizz Air anul acesta. Înainte de această ofertă foarte avantajoasă pentru mulți, compania a mai avut și alte campanii menite să atragă clienți.

ADVERTISEMENT

O bună perioadă de timp, biletele către anumite destinații au fost reduse cu 20%. Singura condiție impusă era ca zborul să se realizeze până la o anumită dată stabilită de compania aeriană.

De asemenea, au existat campanii și de Ziua Îndrăgostiților, când pasagerii au putut umpăra un bilet la preț întreg, iar cel de-al doilea beneficia de o anumită reducere.

Anul acesta, Wizz Air va introduce rute noi de zbor cu plecare din București, dar și din Cluj. Zborurile vor fi operate în zilele de 17, 22 și 26 iunie, atunci când are loc Campionatul European de Fotbal din Germania.

ADVERTISEMENT
Tags: