Sport

Detalii de la negocierile dintre Gigi Becali și Simion Apreutese pentru vânzarea FCSB: „A vrut să îi cumpere și palatul!”

Ilie Dumitrescu a oferit mai multe detalii de la negocierile purtate de Gigi Becali și Simion Apreutese pentru vânzarea FCSB-ului.
03.05.2023 | 20:10
Detalii de la negocierile dintre Gigi Becali si Simion Apreutese pentru vanzarea FCSB A vrut sa ii cumpere si palatul
Detalii de la negocierile dintre Gigi Becali și Simion Apreutese pentru vânzarea FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Mister” a spus și unde s-au împotmolit negocierile, dezvăluind că omul de afaceri a fost interesat și de cumpărarea palatului lui Gigi Becali, nu doar de FCSB, acesta venind cu suma de 25.000.000 de euro pentru a prelua echipa.

Detalii de la negocierile dintre Gigi Becali și Simion Apreutese pentru vânzarea FCSB

Ilie Dumitrescu a dezvăluit cum au fost negocierile purtate de Gigi Becali și Simion Apreutese pentru vânzarea FCSB-ului, spunând că omul de afaceri a fost interesat și de cumpărarea palatului:

ADVERTISEMENT

Eu m-am gândit că Gigi face declarațiile că vinde FCSB-ul din cauza meciului cu Rapid. A spus că s-a săturat de arbitrajele din România și că are o vârstă, că nu mai vrea să-și bată capul.

Imediat m-a sunat prietenul meu și m-a întrebat dacă e adevărat. Eu i-am spus că nu știu dacă așa vrea să vândă sau nu, dar că pot să vorbesc cu Victor Becali. Am vorbit, a vorbit și el cu Victor”.

ADVERTISEMENT

„Gigi a spus că are 65 de ani, că nu mai poate și s-a fixat această întâlnire. Presa era acolo la Palat, noi am plecat cu 25 de milioane. A spus că nu mai vinde echipa, pentru că sunt șanse să câștige campionatul, că vrea 40 de milioane de euro.

E foarte greu să renunțe Gigi la FCSB. Eu față în față cu Gigi nu am mai stat de când am fost antrenor la Steaua. Sunt oameni care aruncă o chestie din asta și sunt oameni care vin și vor să investească”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate, în emisiunea FANATIK SUPERLIGA numele omului de afaceri pe care Ilie Dumitrescu l-a adus, pentru a negocia vânzarea FCSB-ului.

„A văzut palatul la vânzare pe un site de real estate!”

„Negocierile au fost despre echipă, dar și pentru cumpărarea palatului lui Gigi, după ce Simion a văzut că a fost scoasă clădirea la vânzare pe un site de real estate și și-a dorit să o achiziționeze.

ADVERTISEMENT

Simion iubește fotbalul, el a vrut să investească la UTA. Eu cred că pentru Gigi e așa: familie, biserică și FCSB. Nu cred că mai există altceva pentru el. Îl ține în tonus pe el.

Spunea că vrea să mai ia doi fundași centrali, că vrea să mai investească. A spus total opus față de săptămâna precedentă. S-a încărcat la Muntele Athos. A fost o discuție bazată pe bun simț și respect. Acum că nu s-a concretizat, n-ai ce să faci”, a mai spus Ilie Dumitrescu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT