Sport

Detalii de ultimă oră de la negocierile dintre FCSB și Chiricheș: „Dacă e de acord, mâine semnează și îl trecem pe lista UEFA”

Mihai Stoica a oferit detalii de ultimă oră de la negocierile dintre FCSB și Vlad Chiricheș, vorbind și despre ultima ofertă făcută de Gigi Becali.
24.07.2023 | 21:24
Detalii de ultima ora de la negocierile dintre FCSB si Chiriches Daca e de acord maine semneaza si il trecem pe lista UEFA
Detalii de ultimă oră de la negocierile dintre FCSB și Chiricheș. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este de părere că Vlad Chiricheș este mai aproape ca niciodată de revenirea la FCSB, însă așteaptă răspunsul fundașului. Dacă răspunsul va fi favorabil, „Chiri” va fi trecut și pe lista UEFA pentru a juca în returul duelului cu CSKA 1948 Sofia.

Detalii de ultimă oră de la negocierile dintre FCSB și Chiricheș

Mihai Stoica a oferit detalii de ultimă oră de la negocierile dintre FCSB și Vlad Chiricheș, fiind optimist că fundașul va ajunge în cele din urmă în tabăra „roș-albaștrilor”: „S-au făcut pași în lateral…

ADVERTISEMENT

Eu cred că suntem mult mai aproape decât am fost, doar că el studiază ultima variantă. Dacă e de acord cu ultima variantă, mâine semnează, ceea ce înseamnă că-l trecem tot mâine pe lista UEFA și să poată juca în returul cu bulgarii”.

„Sunt cumva mediator acum și îmi doresc foarte mult ca el să semneze. Misiunea mea s-a terminat, Gigi a venit cu ultima variantă și știu sigur că e ultima.

ADVERTISEMENT

Există o clauză care se poate îndeplini foarte ușor, din punctul nostru de vedere, care duce automat la prelungirea cu încă un an a înțelegerii. Nu știu ce salarii sunt la alte cluburi”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Chiricheș este un exemplu de urmat!”

Mihai Stoica a continuat și a spus că Vlad Chiricheș este un exemplu de urmat pentru ceilalți fotbaliști, fiind surprins de felul în care se pregătește și după ce antrenamentele s-au încheiat.

ADVERTISEMENT

„Chiricheș e un exemplu de urmat pentru ceilalți jucători, câtă prevenție face și cât lucrează și după antrenamentele noastre. Colaborează foarte bine și cu Ovidiu Kurti.

Cu Ovidiu Kurti, chiar dacă e puțin enervant. E puțin enervant pentru că e mult prea calm, dar până și eu lucrez bine cu el, iar eu sunt deobicei mai nervos”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

În România, Vlad Chiricheș a jucat pentru Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu și FCSB, iar de la plecarea din România, acesta a evoluat pentru Tottenham, Napoli, Sassuolo și Cremonese.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,27 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB

ADVERTISEMENT