Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Detalii de ultimă oră despre accidentarea lui Alex Băluță. Ce va face FCSB

Echipa medicală a celor de la FCSB face eforturi considerabile pentru a-l recupera pe Alexandru Băluță înainte de derby-ul cu Farul. Sarcina este una dificilă. Băluță are probleme musculare.
15.09.2023 | 11:07
Detalii de ultima ora despre accidentarea lui Alex Baluta Ce va face FCSB
JOACA Alex Baluta sau nu in Farul - FCSB Anunt de ULTIMA ORA. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Alexandru Băluță este una din principalele arme a celor de la FCSB. Fără Cordea în partea dreaptă, echipa lui Charalambous speră să se bazeze pe forța de pătrundere a lui Băluță. În ciuda unei accidentări anunțate de Fanatik, echipa medicală trage tare pentru a-l avea apt înaintea meciului.

Băluță ar putea juca în FCSB – Farul

“Să începem cu o știre de ultimă oră. Ieri am anunțat pe Fanatik că Băluță este indisponibil pentru derby-ul cu Farul. E indisponibil pentru derby-ul Farul – FCSB, din etapa a 9-a, de duminică seară de la 21:45. Între timp au venit informații mult mai bune pentru Băluță. 

ADVERTISEMENT

Se încearcă recuperarea lui în extremis. Deci nu mai este 100% că Băluță nu va juca împotriva Farului, dar se pare că staff-ul medical încearcă adevărate minuni, încearcă să-l recupereze măcar să joace în a 2-a repriză dacă nu de la început.

 Există o posiblitate, într-adevăr mică, dar a apărut o rază de soare. Și Băluță s-ar putea totuți să joace, nu știm când, în derby-ul dintre Farul și FCSB, un jucător foarte important care contează foarte mult în acest meci important”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Farul – FCSB, derby-ul etapei

Farul – FCSB este derby-ul etapei cu numărul 9 a Ligii I. Liderul actual o întâlnește pe teren propriu pe campioana României. Ambele formații au avut campanii nereușite în Europa, iar o victorie în derby ar șterge cu buretele ratarea calificării în grupe. Farul – FCSB se joacă duminică seara, de la 21:45.

FCSB vine cu moral după victoria la scor în fața celor de la Universitatea Craiova. Roș-albaștrii i-au învins pe olteni cu 3-0 într-un meci pe care l-au dominat cap coadă. Băluță s-a dovedit a fi decisiv în acea partidă. Fostul oltean a reușit pasa de gol prin care Radunovic a făcut 2-0.

ADVERTISEMENT

Alexandru Băluță a ajuns la FCSB în această vară de la Puskas. În 2018, Băluță se transfera de la Universitatea Craiova la Slavia Praga contra sumei de 3 milioane de euro. 3 goluri în 21 de partide este bilanțul său pentru Praga. La FCSB încă nu a reușit să marcheze, dar poate sparge gheața cu Farul dacă va fi recuperat la timp.

Farul așteaptă venirea FCSB-ului la Constanța cu moralul ridicat. Campioana României a dat o lovitură imensă de imagine prin aducerea lui Rivaldo ca investitor. Legenda Braziliei are 10% din acțiunile clubului care intră astfel într-o nouă eră. Hagi speră la o victorie în prima partidă de la venirea lui Rivaldo.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

 

Baluta incert inainte de derby

 

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu...
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților