Sport

Alex Băluță, out! Nu este în lot în derby-ul cu Farul. FCSB confirmă Fanatik: „Leziune musculară”. Update

Alex Băluță nu o poate ajuta pe FCSB la derby-ul cu Farul. Mijlocașul ofensiv s-a accidentat înaintea deplasării la Ovidiu.
17.09.2023 | 20:22
Alex Baluta out Nu este in lot in derbyul cu Farul FCSB confirma Fanatik Leziune musculara Update
Alex Băluță, out! Pierdere mare pentru FCSB înainte de derby-ul de la Ovidiu, cu Farul. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
17-09-2023
17:28

Alex Băluță nu este în lot pentru Farul - FCSB, etapa 9 din SuperLiga

Alex Băluță nu face parte din lotul FCSB pentru partida cu Farul, așa cum a anunțat FANATIK. Băluță a suferit o leziune musculară, așa cum au confirmat oficialii FCSB.

Formula de start folosită de Elias Charalambous cu Farul:

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Haruț, Miculescu, Lixandru, M. Toma, Radaslavescu, Djokovic. Antrenor: Elias Charalambous

14-09-2023
18:17

Mihai Stoica a confirmat accidentarea lui Băluță

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Alex Băluță s-a accidentat și că ratează meciul cu Farul, programat duminică, la Ovidiu, de la ora 21:45. Mihai Stoica a confirmat problemele medicale ale mijlocașului ofensiv.

„Alex Băluță e cu semnul întrebării pentru meciul cu duminică. A fost o leziune musculară”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

FANATIK a aflat în exclusivitate și că Alex Băluță nu a participat la ședința de pregătire a roș-albaștrilor, susținută, joi, 14 septembrie, la baza de pregătire de la Berceni.

Pierdere importantă pentru FCSB înaintea derby-ului cu Farul din etapa a 9-a a SuperLigii. Alexandru Băluță (30 de ani) s-a accidentat, din nou, și nu își va putea ajuta colegii în deplasarea de la Ovidiu.

Alex Băluță s-a accidentat și e indisponibil pentru Farul – FCSB

FANATIK a aflat în exclusivitate că Alexandru Băluță s-a accidentat înaintea derby-ului Farul – FCSB și nu va putea juca împotriva lui Gică Hagi, cu care a lucrat la Viitorul Constanța în sezonul 2013-2014.

ADVERTISEMENT

Alex Băluță, unul din cele mai importante transferuri ale verii, se confruntă cu probleme medicale încă de când a început sezonul. Accidentat în preliminariile Conference League, mijlocașul ofensiv tocmai revenise pe teren după aproximativ trei săptămâni de pauză în victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-0.

Fotbalistul născut la Craiova n-a bifat decât șase prezențe pentru roș-albaștri, patru în campionat și două în cupele europene, reușind în total și două assist-uri. El s-a accidentat prima dată la returul cu ȚSKA 1948 Sofia din preliminariile Conference League și a recidivat la încălzirea meciului din Danemarca, cu Nordsjælland.

ADVERTISEMENT

Băluță își revenise și fusese apt pentru duelul cu Universitatea Craiova, în care a jucat aproximativ 60 de minute și  în care a avut o prestație solidă împotriva fostei sale echipe. A fost meciul de debut al lui Băluță pentru FCSB în Ghencea.

Huiduit în duelul cu fosta echipă

Deși echipa sa a câștigat cu 3-0 și a rămas în fruntea ierarhiei din SuperLiga, Alexandru Băluță n-a rămas doar cu amintiri plăcute de la partida din Ghencea. Internaționalul român a fost huiduit copios de galeria Universității Craiova, formație pentru care a jucat între 2014 și 2018. Reacția fanilor olteni l-a lăsat mască pe managerul general al roș-albaștrilor Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„Băluţă nu e 100% oltean, e 200% oltean. E olteanul perfect. Se ştie de ce a venit la noi, că l-am dorit cu adevărat şi nu putea omul să refuze un club care l-a dorit cu adevărat sau să se ducă undeva unde nu a fost dorit ca la noi, ca să spun aşa.

Nu mi-am imaginat că Băluţă poate fi înjurat de suporterii olteni. Să-l înjuri pe Băluţă şi să te adresezi la modul ăsta: ‘Băluţă, ţăranule…’ şi mai departe nu pot reproduce. Eram mâhnit. E oltean din ăla disperat şi ăia îl fac zob! E de-ai lor Băluţă”, a declarat Mihai Stoica, după FCSB – U Craiova, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Partida dintre Farul Constanța și FCSB reprezintă derby-ul etapei a 9-a din SuperLiga. Meciul de la Ovidiu e programat duminică, 17 septembrie, de la ora 21:45. Este primul meci pe care roș-albaștrii îl joacă acolo, după înfrângerea din finalul play-off-ului trecut, când au pierdut dramatic, atât partida, scor 2-3, cât și titlul de campioană în fața echipei lui Gică Hagi.

  • 6 selecții și 1 gol are Alex Băluță pentru naționala României

  • 1,98 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „nu marchează ambele echipe” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT