Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Hagi, lăudat pentru „Rivaldo la Farul”: „Genial! Asta e mutare de decari”

Hagi a reușit să surprindă prin aducerea lui Rivaldo la Farul. Legenda braziliană a devenit oficial investitor al clubului din Constanța.
15.09.2023 | 10:33
Gica Hagi laudat pentru Rivaldo la Farul Genial Asta e mutare de decari
Farul da o lovitura de imagine de proportii
ADVERTISEMENT

Rivaldo este ultimul transfer al Farului. Legenda braziliană a acceptat provocarea lui Hagi și a ales să își bage banii în clubul de la malul mării. Rivaldo va avea 10% din acțiunile clubului, la fel ca Marica. Hagi rămâne acționar majoritar la Farul cu 79.9% din valoarea clubului.

Brazilianul Rivaldo bagă bani la Farul

“Implicarea lui Rivaldo la Farul a ajuns în presa din Italia. ‘Incredibil, în România’, scrie site-ul Tuttomercatoweb care se arată uluit de faptul că brazilianul a devenit acționar la Farul lui Gică Hagi. Ei vorbesc de implicarea lui Rivaldo, știrea a făcut înconjurul lumii.

ADVERTISEMENT

Toată presa mondială scrie. Deși Farul a fost eliminată din Europa, toată presa scrie de Farul Constanța de la Est la Vest și de la Nord la Sud. Rivaldo și acum face parte din echipa Braziliei. Ei au un turneu, merg prin toată lumea și joacă meciuri demonstrative.

Cu Ronaldinho, cu Ronaldo, cu toți cei care ne-au încântat. E clubul lui Gică Hagi, e numele lui Gică Hagi care vinde foarte bine. Și noi când mergem în străinătate și spunem că suntem români cumpărăm chiar mai ieftin lucrurile din Turcia”, a spus Gabi Safta.

ADVERTISEMENT

Farul nu a reușit să pătrundă în grupele Conference League, dar asta nu a impiedicat-o să realizeze lucruri mărețe. Aducerea lui Rivaldo la club reprezintă o lovitură de imagine imensă. Presa internațională s-a arătat surprinsă de venirea lui Rivaldo care a decis și cu sufletul. Fiul său, Rivaldinho, joacă la Hagi.

Hagi a reușit o lovitură de imagine

“Lovitură de imagine uriașă a lui Hagi, excepțională. Lovitură de maestru, de mare maestru lovitura. Hagi a dat o uriașă lovitură. Uite ce spune Rivaldo. Zice că e mândru că a devenit shareholder la Farul. Lovitură mare. Uitați-vă la decari.

ADVERTISEMENT

Lovitură mare de tot. Nu mai contează că Rivaldo a făcut-o și cu sufletul. Presa internațională cred că e mirată că bagă bani într-un club din România. E adevărat, e clubul lui Hagi, nu e orice club. Gândește-te că Rivaldo poate să îi deschiă o piață lui Hagi.

Nu neapărat Brazilia, ci America de Sud, no doar Brazilia. Rivaldo nu e doar brazilian, el are conexiuni în toate țările. Nu trebuie să iei jucători scumpi din Brazilia, poți să te duci să iei din Columbia la preț de 5 ori mai mic. Lovitură de mare maestru al lui Hagi și mă uitam la cei doi decari când semnau, e un lucru onorant nu doar pentru Farul cât și pentru România”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Rivaldinho a venit prima dată în România în sezonul 2016 – 2017, la Dinamo. Brazilianul nu a reușit să confirme și a plecat în Bulgaria la Levski Sofia. Fiul lui Rivaldo a avut cel mai bun sezon al carierei chiar la Farul. A reușit să înscrie 11 goluri în 28 de partide în sezonul 2019-2020.

“Nimeni nu pomenește însă unul dintre motivele, nu motivul principal, pentru care Rivaldo investește acolo este că băiatul lui joacă la Farul. Rivaldo a venit aici de mai multe ori și s-a văzut cu Hagi pentru că băiatul lui juca aici. A fost și la Craiova dar acolo nu s-a legat. Râdeau ăia în parc că cine e crăcănatul ăla”, a declarat Alin Buzărin.

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Miercuri are loc o ediție specială a emisiunii FANATIK SUPERLIGA de la 10:30.

Mutare de decar a lui Hagi

ADVERTISEMENT