Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Detalii din culise despre cum a ajuns Gigi Becali să pună mâna pe Steaua: “Hai să spun”. Video exclusiv

Cum a ajuns Gigi Becali să pună mâna pe Steaua. Dezvăluiri din culisele modalității prin care clubul roș-albastru a ajuns în posesia omului de afaceri.
19.04.2023 | 13:48
Detalii din culise despre cum a ajuns Gigi Becali sa puna mana pe Steaua Hai sa spun Video exclusiv
Gigi Becali l-a contrat dur pe Viorel Păunescu. Omul de afaceri a declarat că CSA Steaua este continuatoarea echipei care a câștigat Cupa Campionilor.
ADVERTISEMENT

Lupta pentru identitate și palmares continuă între FCSB și CSA Steaua. Bătălia a fost reaprinsă de decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție care a trimis spre rejudecare procesul privind palmaresul Stelei. Gigi Becali a susținut că a luat Steaua cu acordul tuturor miniștrilor de Armată și a salvat-o de datorii. La fel susține și Gabi Safta. Jurnalistul a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul celei mai recente ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Gabi Safta intervine în disputa roș-albastră din fotbalul românesc: „Hai să spun de ce cred că FCSB este Steaua”

Gabi Safta, cunoscut ca fiind unul dintre steliștii înfocați, a oferit o serie de detalii importante din culisele tranzacției care a dus-o pe Steaua în mâinile lui Gigi Becali. Cunoscutul jurnalist a mărturisit cum a ajuns echipa la Viorel Păunescu, iar mai apoi în posesia patronului de la FCSB.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Hai să spun eu de ce cred că FCSB este Steaua. Victor Babiuc (n.r. fost ministru al Apărării) i-a cerut insistent lui Cristian Gațu (comandant CSA Steaua în 1998) să găsească un investitor pentru secția de fotbal a Armatei pentru că a consumat foarte mulți bani secția de fotbal. Avea mai multe datorii și nu mai avea dreptul să joace în Liga 1, nu mai vorbim de cupele europene. 

Cristian Gațu a întârziat înstrăinarea echipei. A doua oară a venit Victor Babiuc și îi ordonă să înstrăineze echipa, să găsească un privat. În cele din urmă, la insistențele lui Victor Babiuc, Gațu l-a găsit pe Viorel Păunescu (n.r. fostul președinte al Steaua). Viorel Păunescu a preluat echipa, evident că nu a investit foarte mult.

ADVERTISEMENT

S-a reparat, s-a modernizat tribuna oficială. S-au adunat datorii de 8 milioane de euro. Gigi Becali l-a împrumutat pe Viorel Păunescu. Viorel Păunescu nu a avut bani să-i dea înapoi, însă i-a propus să-i dea Steaua”, a dezvăluit Gabi Safta, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gabi Safta, detalii din culise despre cum a ajuns Gigi Becali să pună mâna pe Steaua: „A salvat-o dintr-o situație delicată”

Ulterior, Gabi Safta a dezvăluit ceea ce tot repetă Gigi Becali, atunci când vorbește despre cum a preluat Steaua. Jurnalistul a mărturisit că Viorel Păunescu i-a cedat clubul Steaua lui Gigi Becali, cu acceptul generalilor care nu s-au opus.

ADVERTISEMENT

„Așa a preluat-o Gigi Becali cu acceptul tuturor generalilor care au votat. Pentru că Gigi Becali cum spune a salvat Steaua dintr-o situație delicată și a dus-o până aici.

Domnul Talpan a încercat să anuleze în instanță și nu a reușit statutul tranzacției către AFC, unde la primul articol scria că AFC al lui Viorel Păunescu preia tradițiile glorioasei și sportive ale echipei.

ADVERTISEMENT

Nu era introdus cuvântul „palmares” de asta s-a agățat. Este la mintea cocoșului că dacă ai preluat rezultatele sportive și tradiția glorioasă a echipei ai preluat automat și palmaresul. Asta s-a întâmplat”, a mai spus Gabi Safta.

Dumitru Dragomir, discurs manifest în „războiul” CSA – FCSB: „Becali a cumpărat Steaua!”

Dumitru Dragomir are aceeași părere și susține că Gigi Becali a cumpărat Steaua, ci nu FCSB. Fostul președinte al LPF a avut un nou discurs manifest în această dispută și l-a „înțepat” pe Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua.

„Federația Română de Fotbal, cea care a decis toată această schimbare despre care vorbește toată lumea s-a bazat pe o hotărâre judecătorească. Altfel, nu-i da voie să fie vândută Steaua. Becali ce-a cumpărat, FCSB? Atunci juca FCSB? Becali a cumpărat Steaua! 

Să fie foarte clar. Steaua, dacă nu era Becali, ajungea mai rău ca Rapid și Dinamo. (n.r. faliment) Bineînțeles. Băi, fraților, noi ne ducem după fentă?! Noi ne ducem după fenta lui Talpan?! În ceea ce privește echipa Steaua, transferul a fost prin hotărâre judecătorească. Să știți acest lucru. Altfel, nu aproba”, a spus Dumitru Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Spitalele morții. Medic acuzat de malpraxis. Percheziții după uciderea unei paciente
Spitalele morții. Medic acuzat de malpraxis. Percheziții după uciderea unei paciente
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților