Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Peluza Nord, dezamăgită de Marius Lăcătuș chiar de ziua lui! „Ne doare ce declară… Din legenda Stelei, o să rămână legendă pentru 300 de fani, atât”. Video Exclusiv

Marius Lăcătuș a ales să fie de partea CSA Steaua în disputa cu cei de la FCSB, iar liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, i-a transmis un mesaj la FANATIK SUPERLIGA.
05.04.2023 | 15:57
Peluza Nord dezamagita de Marius Lacatus chiar de ziua lui Ne doare ce declara Din legenda Stelei o sa ramana legenda pentru 300 de fani atat Video Exclusiv
Marius Lăcătuș a ales să fie de partea CSA Steaua în disputa cu cei de la FCSB, iar liderul Peluzei Nord i-a transmis un mesaj la FANATIK SUPERLIGA. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Fiara” este o adevărată legendă pentru suporterii din Ghencea, însă faptul că este de părere că formația din eșalonul secund este continuatoarea celei care cucerea Cupa Campionilor Europeni în 1986 i-a deranjat pe mulți.

Mesajul Peluzei Nord pentru Marius Lăcătuș

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a dezvăluit că tot mai mulți suporteri FCSB au început să-l jignească pe Marius Lăcătuș, lucru cu care nu este de acord, și a avut un mesaj clar pentru fostul număr 7.

ADVERTISEMENT

”Aici mă doare cel mai mult, că au împărțit suporterii. Eram una dintre cele mai puternice galerii din țară, noi și cu Sudul. I-ai împărțit în așa fel de i-ai făcut și dușmani între ei. Eu am prieteni la Sud.

Problema este că de multe ori oamenii au început să jignească și le-am spus să nu-l jignească pentru că tot Marius Lăcătuș al nostru rămâne și tot el este, dar nu e normal când știi bine ce ai pățit, ce ți-a făcut șeful lor de galerie Horia Enache.

ADVERTISEMENT

Cel mai mult doare că au împărțit suporterii. Este urât să mergi pe stradă și din prieten să ajungi să spui ‘bă, tu ești oaie’ sau ‘bă, tu ești soldat’. Aveți doi oameni uriași în platou (n.r. – Valeriu Răchită și Bănel Nicoliță) care știu ce înseamnă Steaua, au văzut și au trăit pe pielea lor ce făceau înainte suporterii. Și Robert Niță, la fel, când erau derby-urile între noi și ei”, a declarat Mustață.

VEZI VIDEO MAI JOS

Mustață, povești de la momentul când Gigi Becali a cumpărat Steaua

Șeful galeriei FCSB a povestit faptul că mai multe foste glorii ale clubului Steaua i-au transmis că nu vor să se implice în scandalul legat de palmares, dar a ținut să-i atace pe foștii fotbaliști care s-au plasat alături de Clubul Sportiv al Armatei.

ADVERTISEMENT

”Dacă omul (n.r. – Marius Lăcătuș) are impresia asta eu nu pot să i-o schimb. Am vorbit cu foste glorii și mi-au spus că nu vor să intre în chestia asta pentru că nu vor să se supere nici ăia, nici ăia. Și au preferat să nu discute. Nea Imi, la fel, tot așa mi-a spus: ‘nu vreau să mă bag, eu știu cine este Steaua pentru mine și merg înainte’.

Faptul că 3-4 foste glorii spun că vezi Doamne nu e Steaua, că s-a furat… Măi oameni buni, eu am actele alea, eu am fost acolo, dacă aveau zece mâini, zece mâini ridicau. Eu în 2003 eram acolo când s-a votat. Toți ridicau mâinile pe sus ‘da, domne, să se privatizeze’.

ADVERTISEMENT

La noi nu vorbim de 3-400 de suporteri, vorbim de milioane de suporteri. Oamenii postează pe Tik Tok, îl jignesc pe Lăcătuș și îi rog în privat să șteargă filmările. Nu vreau asta, pentru că Marius este o legendă pentru noi. Se pare că vrea să fie legendă doar pentru 300 de oameni și e păcat”, a mai spus Gheorghe Mustață, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT