Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Gata, corupție în toată regula!”. Cum vrea Gigi Becali să oprească “legea Dîncu”, care poate permite promovarea CSA Steaua. Video

Gigi Becali a hotărât cum vrea să oprească legea înaintată de Vasile Dîncu. Propunerea fostului ministru al Apărării le asigură celor de la CSA Steaua dreptul la promovare.
18.04.2023 | 14:17
Gata coruptie in toata regula Cum vrea Gigi Becali sa opreasca legea Dincu care poate permite promovarea CSA Steaua Video
Gigi Becali a hotărât cum vrea să oprească legea propusă de Vasile Dîncu. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a pus la cale planul pentru a opri inițiativa înaintată de Vasile Dîncu. Fostul ministru al Apărării a propus modificări Legii Sportului pentru ca CSA Steaua să aibă drept de promovare în SuperLiga. Totodată, patronul de la FCSB i-a dat replica lui Anghel Iordănescu.

Cum vrea Gigi Becali să oprească legea propusă de Vasile Dîncu: „O să vorbesc eu la PSD și nu mai votează niciunul”

Vasile Dîncu, alături de alți doi parlamentari PSD, a propus modificarea Legii Sportului și dezbaterea acestora în regim de urgență. Totul, pentru ca CSA Steaua, care este club de drept public, să poată lua startul în ligile profesioniste. Concret, echipa lui Daniel Oprița să aibă drept de promovare pe prima scenă a fotbalului din România.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, aflat într-un război pentru identitate și palmares cu CSA Steaua, s-a gândit deja la o cale pentru a opri planul de atac al „militarilor”. „Ce lege mă? Nu există mă așa legi. Cine să voteze legea aia? O să vorbesc eu la PSD și nu mai votează niciunul. Vorbesc eu cu Marcel Ciolacu și nu mai votează nici nimeni.

VEZI VIDEO MAI JOS

Vorbesc și cu Simion(n.r. George) și nici Simion nu votează și gata. Mai vorbesc și cu Rareș Bogdan să nu voteze nici PNL și gata. Corupție în toată firea. Poate le face un dosar penal că a zis Becali că vorbește. În România se poate întâmpla orice”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

„Lasă-mă pe mine cu astea care Steaua- Dinamo? Eu mă uit numai la meciurile mele nu mă interesează. Mă uit la Farul și la CFR. La Universitatea Craiova nici nu mă mai uit”, a mai spus Gigi Becali, despre meciul de foc programat marți, 18 aprilie, ora 19:00 între CSA Steaua și Dinamo, în play-off-ul ligii secunde.

Gigi Becali, replică pentru Anghel Iordănescu: „Te dai prieten cu mine și spui ce spui”

Anghel Iordănescu a lăudat și a aplaudat inițiativa fostului ministru al Apărării, Vasile Dîncu. Fosta glorie a Stelei susține modificarea adusă Legii Sportului, iar acest aspect l-a iritat pe Gigi Becali, care a venit cu replica.

ADVERTISEMENT

„Steaua a fost luată, a fost dată de general, de miniștrii de Armată și a fost luată de Gigi Becali când s-au dat zeci de milioane. Că e nebunia României asta și că tâmpenia asta. Asta este o prostie! Parcă nu toată lumea știe. Parcă ăia-s copii, parcă nu știți. 

Acum că să se dea, că am văzut și cu Puiu Iordănescu. ‘Păi, domne, e un brand’. Sunt unii oameni pe care nu îi înțeleg, nici nu vreau, nici nu mă mai supăr pe ei, nici nu vreau să-i judec. Cum să te dai prieten cu mine și după spui ce spui și să lauzi, să zici: ‘Vai, doamne! Cât de brand e Steaua’.

ADVERTISEMENT

De unde să mai fie? Nu ați dat-o mă Steaua? Păi ce sunteți? Hoți, escroci, tâlhari, mincinoși? Ce sunteți? Ați dat voi toți Steaua. De ce ați dat-o? Că era gata praf, moartă și în coșciug. Și i-ați dat-o lui Becali ca să o învie. Și am înviat-o”, a mai spus Gigi Becali.

Nu uitați că Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT