News

Detalii înfiorătoare după moartea lui Raul, copilul ucis de tatăl vitreg și aruncat pe fundul unei ape din Belgia. Ce spune unchiul băiatului. „Sora mea a răspuns cu un mesaj teribil pe WhatsApp”

Detalii înfiorătoare după moartea lui Raul, copilul ucis de tatăl vitreg și aruncat pe fundul unei ape din Belgia. Unchiul băiatului a făcut o mărturie teribilă.
18.04.2023 | 21:57
Detalii infioratoare dupa moartea lui Raul copilul ucis de tatal vitreg si aruncat pe fundul unei ape din Belgia Ce spune unchiul baiatului Sora mea a raspuns cu un mesaj teribil pe WhatsApp
Detalii înfiorătoare după moartea lui Raul. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Detalii înfiorătoare după moartea lui Raul, copilul ucis de tatăl vitreg și aruncat pe fundul unei ape din Belgia. Unchiul băiatului a făcut o mărturie teribilă. Marius Micu, unchiul lui Raul, spune că nepotul său visa să se facă pompier când va fi mare, însă soarta a fost cruntă cu el.

Detalii înfiorătoare după moartea lui Raul

Unchiul îndurerat spune că sora sa mai mare, mama lui Raul, e în stare de șoc. “Mama mea a ținut legătura cu ei prin telefon. Ea a sunat-o regulat pe sora mea și-a văzut și nepoții crescând pe ecran. La un moment dat, mama a observat că Raul nu era acolo. Sora mea s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Odată a spus că Raul era la duș, alta dată se juca afară cu prietenii și altă dată că dormea ​​deja.

ADVERTISEMENT

La început, mamei nu i s-a părut suspect. Dar s-a repetat. Deoarece nu l-a mai văzut pe Raul, a întrebat-o pe sora mea dacă îl poate lăsa pe Raul să o sune înapoi. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată.

Mama a întrebat-o în mod firesc de ce Raul nu a sunat-o înapoi. Apoi sora mea a spus că bateria telefonului mobil este descărcată. Avea mereu o explicație. Erau minciuni, desigur“, a povestit Marius Micu, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT

Mama lui Raul s-a dat de gol pe WhatSapp, în momentul în care toată lumea începea să întrebe unde e copilul. ”Familia a devenit din ce în ce mai îngrijorată. Una dintre surorile mele a întrebat-o ce se întâmplă cu Raul. Sora mea a răspuns cu un mesaj teribil pe WhatsApp. Ea a întrebat de ce toată lumea mai vrea să audă de Raul, pentru că acesta era mort din 31 ianuarie, fiind ucis de iubitul ei”, a povestit unchiul băiatului.

Practic, femeia știa neputincioasă că fiul său fusese ucis de concubin, însă a trăit inexplicabil cu această informație, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Imediat, familia din România a chemat Poliția. “Tatăl său vitreg și-a pierdut slujba la o măcelărie în ianuarie.

ADVERTISEMENT

Nu a suportat nimic. Într-o zi s-a enervat pentru că micuții făceau prea mult zgomot în timp ce se jucau. Bărbatul l-a atacat mai ales pe băiat. Ea ar fi primit și câteva lovituri, dar băiețelul a suferit zile întregi. Ea a povestit cum l-a văzut pe Raul fiind pedepsit cu apă cu gheață, apă fierbinte și bătut cu o centură.

A ajuns să-și vadă frățiorul murind. Ea a spus că tatăl ei vitreg a ascuns trupul fratelui ei mort sub patul de acasă. Aveau doar un dormitor. Aici au lăsat corpul două sau trei zile. Apoi, micuța Ioana l-a urmărit pe Nicu (n.r. tatăl vitreg al victimei) tăind cadavrul lui Raul, complet înțepenit, pentru a-l pune într-o geantă sport neagră Puma, pe care ulterior l-a aruncat în apă”, a explicat Marius.

ADVERTISEMENT

”Raul a fost un copil atât de fericit. Chiar anul trecut, am mâncat pizza împreună în vacanță în România. Raul era un copil iubit. A visat să devină pompier într-o zi. Din păcate, i-au fost luate toate visele”, a explicat Marius, unchiul îndurerat.

ADVERTISEMENT
Tags: