News

Detalii șocante în cazul româncei împușcată în Italia! “Stăteam împreună, dar nu o mai suportam”

24.05.2020 | 12:15
Femeia a fost ucisă după ce a ieșit de la cumpărături. Sursa foto - lastampa.it
ADVERTISEMENT

Detalii șocante în cazul româncei împușcată în Italia ies la suprafață. Femeia, în vârstă de 44 de ani, a fost ucisă în parcarea unui hipermarket din orașul Cuneo. Culmea, aceasta a fost omorâtă de partenerul său, un militar italian în vârstă de 42 de ani.

Detalii șocante în cazul româncei împușcată în Italia!

Mai mult de atât, la puține momente după crimă, iubitul româncei a sunat singur la poliție. ”Am omorât o femeie, am două arme la mine. Veniți să mă luați și nu voi opune rezistență!”, a spus bărbatul.

ADVERTISEMENT

La puține momente după sosirea echipajelor de carabinieri a fost descoperit și trupul femeii. Aceasta lucra într-un club local de noapte și a fost găsită fără viață de oamenii legii.

“Stăteam împreună, dar nu o mai suportam”

Femeia se afla într-o baltă de sânge pe scaunul pasagerului unei mașini Fiat Panda 4×4. Aceasta a fost împușcată de trei ori în zona pieptului și o dată în mână.

ADVERTISEMENT

Lângă mașină se afla și criminalul care le-a transmis polițiștilor că „și-a pierdut mințile după ce au fost împreună la cumpărături la supermarket”. Conform cotidianului italian La Stampa, cei doi erau într-o relație de aproximativ 2 ani.

“Stăteam împreună, dar nu o mai suportam”, a spus italianul, potrivit Corriere della Sera. ”Îmi ceruse mulţi bani în timpul izolării”. Pe numele lui Francesco Borgheresi, acesta a povestit că a întâlnit-o pe româncă în 2018.

ADVERTISEMENT

La acel moment, femeia era cameristă la o pesiune din apropiere de Cuneo. După o perioadă scurtă de iubire, certurile au început să apară. Au culminat pe perioada izolării, după ce s-au mutat împreună la ea acasă.

„A început să solicite non stop bani, non stop. Nu îi mai convenea nimic, absolut nimic. Orice se întâmpla, la un moment dat se ajungea la o ceartă în care ea trebuia să aibă dreptate”, a mai spus Francesco Borghiresi în timpul anchetei

ADVERTISEMENT