Life

Detaliul neașteptat din poza postată de Andra și Vlăduța Lupău. Ce au remarcat internauții 

Andra și Vlăduța Lupău sunt două dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, dar asta nu înseamnă că nu sunt luate la rost de cei care le urmăresc în mediul virtual.
01.09.2021 | 08:30
Detaliul neasteptat din poza postata de Andra si Vladuta Lupau Ce au remarcat internautii
Detaliul neașteptat din poza postată de Andra și Vlăduța Lupău. Ce au remarcat internauții. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață de muzică populară și soția lui Cătălin Măruță sunt bune prietene, dacă este să ne luăm după imaginile postate recent pe paginile lor de socializare, acolo unde sunt foarte active.

Vlăduța Lupău este cea care a împărtășit cu internauții câteva fotografii în care apare în companiei juratei de la „Românii au talent”, Andra, în care fanii au observat un detaliu neașteptat.

ADVERTISEMENT

Este vorba de rochia purtată de soția jucătorului de fotbal Adrian Rus, care nu a fost deloc pe placul celor care îi urmăresc activitatea de pe Instagram.

Andra și Vlăduța Lupău, imagine criticată de fani. Internauții au remarcat un detaliu la soția lui Adrian Rus

Vedeta a primit foarte multe remarci negative legat de ținuta bizară care nu o pune deloc în valoare și care seamănă în partea de sus cu niște bolovani uriași.

ADVERTISEMENT

„Poza e puțin ciudată, ai impresia că este editată”, „Ce ai pe tine? Ciuperci”, „Ciuperci bolunde cred”, „Dar Vlăduț ce rochie ai…”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani.

Un alt internaut a observat ținuta purtată de Andra, care se pare că o îmbătrânește foarte mult și o face să semene cu o femeie în vârstă de 50 de ani.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa fotografiile în care apar una lângă cealaltă, la un eveniment din Țara Oașului, au strâns peste 41.300 de aprecieri într-un timp foarte scurt.

Imaginile nu sunt singurele care au stârnit controverse. În urmă cu ceva vreme, cele două artiste au fost catalogate ca fiind surori, tot după o postare în mediul virtual.

ADVERTISEMENT
Andra și Vlăduța Lupău, la un eveniment privat
Andra și Vlăduța Lupău. Imaginile cu rochia criticată de fani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Andra și Vlăduța Lupău, artiste celebre și prietene la cataramă

Cu toate acestea, oamenii s-au bucurat să le vadă împreună, asta pentru că sunt două dintre cele mai frumoase și mai puternice voci din industria muzicală românească.

Vedeta de la Pro TV are o carieră longevivă, urcând pe scenă de la o vârstă foarte fragedă, în timp ce Vlăduța Lupău reușește să o ajungă din urmă, deși a devenit cunoscută în urmă cu numai câțiva ani.

Andra și solista de muzică populară nu au semnat nicio colaborare până acum, dar nu este exclusă această variantă în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT