Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezbatere încinsă! Cum vor juca Florinel Coman și Octavian Popescu împreună la FCSB

Mihai Stoichiță a făcut o dezbatere încinsă și a explicat cum vede situația de la FCSB, pentru ca Octavian Popescu și Florinel Coman să fie în același timp în teren.
28.09.2023 | 23:58
Dezbatere incinsa Cum vor juca Florinel Coman si Octavian Popescu impreuna la FCSB
Cum vor juca Florinel Coman și Octavian Popescu împreună la FCSB. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre fotbaliștii vicecampioanei României și a evidențiat mai mulți dintre aceștia, precum: Darius Olaru, Octavian Popescu, Florinel Coman, Adrian Șut, Ștefan Târnovanu sau Alexandru Pantea.

Cum vor juca Florinel Coman și Octavian Popescu împreună la FCSB

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre modul în care Octavian Popescu și Florinel Coman ar putea să joace în același timp pentru FCSB:

ADVERTISEMENT

„FCSB joacă foarte bine și asta se datorează jucătorilor care evoluează bine. Olaru mi-a plăcut întotdeauna, mi se pare un jucător cu har, vrea să și joace și în fază de apărare și în fază defensivă.

E un jucător extrem de important, el dă tonul de joc, toate mingile care ajung la el, el decide ce se întâmplă, ori calmează jocul, ori îl accelerează, el face dansul la Steaua (N.r- FCSB).

ADVERTISEMENT

Ce pot să spun de Florinel, de Tavi? Au execuții bune. Dacă ei îi pun să joace altfel, l-ai izola pe Octavian în stânga, toate echipele joacă cu doi fundași centrali, vor fi în cârca lui”.

„Duelul cel mare este FCSB cu ei înșiși!”

„Șut e un băiat eficace, cu o rază mare de acțiune. Din ce știu eu, e monitorizat la echipa națională. E cea mai inspirată echipă FCSB-ul în ultimele 10 etape. Uite cum a jucat Lixandru, pentru că nu e ușor să joci contra lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

Problema tactică, asta e importantă, să judeci fiecare echipă în funcție de punctele forte pe care le au. Târnovanu e un portar foarte bun, după mine.

Mă gândesc mereu să văd un duel Rrahmani, Funsho, Petrila împotriva Pantea, Ngezana, Dawa și Radunovic. Eu cred că marele duel va fi FCSB singură și în partea cealaltă punem Rapid și CFR Cluj”, a mai spus Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

„Nu-l văd pe Coman atacant. În aceeași situație a fost și Reghe când l-a băgat pe Chipciu atacant și se întreba toată lumea de ce face asta, că nu se poate. Iar după a fost golgheter Chipciu. Dar pe Florinel nu-l văd atacant”, a spus și Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

DEZBATERE INCINSA | Cum vor juca Florinel Coman si Octavian Popescu IMPREUNA la FCSB

ADVERTISEMENT