Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Cristiano, îți mulțumesc pentru Cîrjan!”. Dialog surpriză Stoichiță – Bergodi

În victoria Rapidului cu CFR Cluj, antrenorul Giuleștenilor l-a introdus și pe Cîrjan care a intrat bine în meci. Pe acest subiect au purtat un dialog Mihai Stoichiță și Cristiano Bergodi.
27.09.2023 | 18:10
Cristiano iti multumesc pentru Cirjan Dialog surpriza Stoichita  Bergodi
În victoria Rapidului cu CFR Cluj, antrenorul Giuleștenilor l-a introdus și pe Cîrjan care a intrat bine în meci. Pe acest subiect au purtat un dialog Mihai Stoichiță și Cristiano Bergodi.
ADVERTISEMENT

Rapid s-a impus acasă, cu scor 3-1, în fața celor de la CFR Cluj. În timpul celor 90 de minute, tehnicianul italian l-a introdus și pe Cătălin Cîrjan, care a intrat bine în meci. Directorul tehnic al FRF și-a dorit foarte mult ca jucătorul lui Arsenal să evolueze cât mai mult în SuperLiga, pentru a ajuta naționala de U21. Pe acest subiect, Mihai Stoichiță și Cristiano Bergodi au avut un purtat un dialog surpriză.

Dialog surpriză Stoichiță – Bergodi. “Cristiano, îți mulțumesc pentru Cîrjan!”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Mihai Stoichiță și Cristiano Bergodi au purtat un dialog surpriză. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a vrut să îi mulțumească italianului pentru că l-a introdus pe Cîrjan. Stoichiță și-a dorit mult ca antrenorul de la Rapid să îi dea minute jucătorului de la Arsenal, pentru ca acesta să crească și să ajute echipa națională U21.

ADVERTISEMENT

“Felicitări, Cristiano! Am fost la meci, foarte bine ce ai făcut, bravo! Și îți mulțumesc pentru Cîrjan, știi tu de ce. Tot aici la Horia în emisiune am discutat amândoi. L-am rugat să nu îl neglijeze.”, a mărturisit Mihai Stoichiță.

“Eu am spus de atunci că nu neglijez niciun jucător. Niciodată nu am făcut rău unui jucător. Eu știu că ai nevoie de toți. Iar el este un tânăr care trecea printr-o perioadă așa și așa. Puteam să îl introduc pe Cîrjan atunci, în locul lui Ioniță.

ADVERTISEMENT

Însă, sunt meciuri și meciuri. La Galați era agresivitate mare fizică și atunci m-am gândit la un alt jucător. Și la ultimul meci, Ioniță a făcut un meci foarte bun, dar și Cîrjan a intrat bine.”, a spus Cristiano Bergodi.

Cristiano Bergodi: “Declarațiile acelea i-au făcut rău”

Cristiano Bergodi a vorbit și despre declarațiile din jurul lui Cătălin Cîrjan. La FANATIK SUPERLIGA, antrenorul Rapidului a mărturisit că oamenii din afara clubului care au discutat despre jucătorul lui Arsenal i-au făcut mai mult rău, decât să îl ajute. Cu toate acestea, tehnicianul italian susține că fotbalistul este bine acum și face progrese la fiecare antrenament.

ADVERTISEMENT

“Normal că i-a trecut supărarea. El este un băiat care se antrenează foarte bine, e cuminte și îmi pare rău că anumite persoane din afara clubului au vorbit în presă despre asta, pentru că îi fac rău. Au ieșit mai multe persoane, impresari și așa mai departe care au vorbit despre el.

El trebuie să își facă treaba lui și ce vorbesc alții lui îi fac rău. Și asta nu mi-a plăcut deloc. Dar nu este vina lui Cătălin. Unui jucător precum este el, trebuie să îi dai sfaturi nu să ieși în presă și să spui cine știe ce despre un jucător.

ADVERTISEMENT

Cu declarații de acest fel în jurul lui nu îl ajuți, îi faci numai rău. El a trecut peste aceste lucruri, e un băiat bun, se antrenează bine, a început să se maturizeze și fizic. Mă bucur că a intrat bine, la 3-1 atunci. Are șanse de a juca din nou și nu este nicio problemă asta.”, a declarat Cristiano Bergodi.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Cristiano Bergodi, despre vestiarul Rapidului și despre Cătălin Cîrjan

ADVERTISEMENT