Life

Dezbrăcatu’, la patru ani de când și-a pierdut mama: „Dumnezeu mi-a dat putere să merg înainte”

Dezbrăcatu' a dezvăluit ce a învățat de la mama lui, care s-a stins din viață în urmă cu patru ani, dar și ce sfaturi i-a oferit fiului său în vârstă de 13 ani.
27.11.2022 | 10:00
Dezbracatu la patru ani de cand sia pierdut mama Dumnezeu mia dat putere sa merg inainte
Dezbrăcatu, actor și prezentator de televiziune. Foto: Instagram/ Facebook
ADVERTISEMENT

În urmă cu patru ani, Codruț Kegheș, cunoscut publicului larg sub pseudonimul Dezbrăcatu’, și-a pierdut mama, momentul fiind unul din cele mai dificile din viața sa.

Dezbrăcatu’, despre pierderea mamei sale: „M-a învățat să fiu bun, răbdător, vesel”

Comediantul a făcut câteva declarații în exclusivitate pentru FANATIK, în care ne-a spus ce a învățat de la cea care i-a dat viață, dar și ce fel de relație are el, în calitate de părinte, cu fiul său, Ștefan.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă s-a decuplat cu greu de tragedia pierderii mamei sale, acesta a spus că nu i-a fost deloc ușor, dar în cei 16 ani în care femeia a fost țintuită la pat a învățat foarte multe.

„A fost greu, dar în cei 16 ani cât am avut-o pe mama la pat, am învățat că trebuie așa, altă cale nu există și Dumnezeu mi-a dat putere să merg înainte! Au fost ani plini de învățăminte și dragoste. Mama m-a învățat să fiu bun, răbdător, vesel și să cred în Dumnezeu”, a declarat Codruț Kegheș în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nu este singura cumpănă de acest tip prin care Dezbrăcatu’ a trecut de-a lungul vieții sale. Actorul a fost părăsit de tată când avea doar patru ani, sora i s-a dus când avea 26 de ani, iar fratele său a murit la 35.

dezbrăcatu
Codruț, alături de fiul său, Ștefan. Foto: Facebook

„Fiul meu îmi seamănă la capitolul stare de bine”

Toate necazurile prin care prezentatorul emisiunii Cronica Cârcotașilor a trecut i-au fost de ajutor în relația cu fiul său, Ștefan. Despre această legătură, Codruț ne-a spus că băiatul este la fel de vesel ca el, dornic să stârnească zâmbete oamenilor de care se înconjoară. Realizatorul tv ne-a dezvăluit și ce sfaturi prețioase i-a dat băiatului său, în vârstă de 13 ani, pentru a răzbi în viață.

ADVERTISEMENT

„Sunt un părinte responsabil și implicat total în creșterea și dezvoltarea lui Ștefan. Fiul meu îmi seamănă la capitolul stare de bine și aș vrea să-și dorească să aducă zâmbete pe chipul oamenilor. Să aibă curaj să spună nu vreau, nu pot și să fie cumpătat în tot. În rest, investim și rezultatele se văd!”, ne-a spus Kegheș.

Dezbrăcatu’ a devenit cunoscut în cadrul show-ului de la Prima TV, pe care azi îl prezintă cu bebelușa Ioana Petric. Pe vremea când emisiunea era realizată de Mihai Găinușă și Șerban Huidu, Codruț avea o rubrică, iar aventurile personajului Dezbrăcatu’ erau cele mai populare.

ADVERTISEMENT

Despre experiența de la Cronică: „Șerban Huidu ne ghidează”

Acesta a reușit să ”strice” multe din evenimentele unde se afișa, luând peste picior vedetele, evident, folosindu-se de ironia sa fină.

Într-un interviu recent acordat site-ului nostru, Codruț a povestit cum a fost trecerea de la reporterul care incomoda celebritățile la actualul său rol, cel de prezentator, dar și cum se înțelege cu colega sa, Ioana.

„Noi suntem așa, ca acasă: râdem, ne certăm, ne distrăm, suntem serioși. Echipa Cronicii e familie deja. Șerban Huidu ne ghidează, eu, Ioana, Gabriela, bebelușele, băieții de la tehnic, toți, sunt tare bucuroși în fiecare marți, când ne întâlnim pe platoul de filmare.

Cu Ioana mă înțeleg foarte bine, este inteligentă, talentată, frumoasă, e un om la care țin mult și cu care vreau să merg mai departe, avem o chimie constructivă. Așteptăm proiecte noi, în doi. Trebuie să vă mărturisesc că noi râdem mult la filmări, Ioana dansează mult, îi place tare dansul. Cel mai serios e Șerban, care ne aduce repede cu picioarele pe pământ”, ne-a povestit Dezbrăcatu’.

ADVERTISEMENT