Life

Dezvăluire șoc din lumea vedetelor. Celebra cântăreață a mărturisit că iubitul i-a cerut să facă avort

O celebră cântăreață, cu milioane de fani în întreaga lume, a făcut o mărturisire șocantă. A declarat că iubitul ei i-a cerut să avorteze.
18.10.2023 | 10:12
Dezvaluire soc din lumea vedetelor Celebra cantareata a marturisit ca iubitul ia cerut sa faca avort
Cântăreața a mărturisit totul într-o carte. Sursa foto: VMTV
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai cunoscute artiste la nivel internațional a făcut o mărturisire prin care își șochează fanii. A dezvăluit că în timpul relației cu un alt cântăreț celebru a făcut avort. Totul, din cauză că acesta nu și-a dorit să devină tată.

Ce cântăreață celebră a făcut avort la cererea iubitului

Britney Spears își uimește din nou fanii, după ce acum câțiva ani se afla în proces cu tatăl ei și a avut numeroase apariții dubioase. Faimoasa artistă de peste Ocean a dezvăluit în cartea pe care urmează să o lanseze că a fost nevoită să renunțe la o sarcină, pe vremea când forma un cuplu cu Justin Timberlake și avea 19 ani.

ADVERTISEMENT

”The Woman in Me” se numește cartea pe care Britney Spears o va lansa pe data de 24 octombrie, în care vorbește despre viața sa și trăirile sale. Până atunci, ies la iveală diferite pasaje, iar unul dintre ele deja a devenit subiect de dezbatere internațională.

În cartea sa de memorii, Britney Spears a scris că Justin Timberlake nu a primit cu bucurie vestea că urma să devină tată, deoarece se considera prea tânăr pentru un astfel de moment. Drept urmare, interpretul și-a dorit ca Britney Spears să nu păstreze sarcina.

ADVERTISEMENT

”A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie. L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am aşteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că acest lucru ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat. Dar Justin cu siguranţă nu a fost fericit în legătură cu sarcina.

A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil în viaţa noastră, că eram mult prea tineri. Dacă ar fi fost doar la latitudinea mea, nu aş fi făcut-o niciodată. Şi totuşi, Justin era atât de sigur că nu voia să fie tată…”, este un pasaj din cartea artistei, potrivit People.

ADVERTISEMENT
britney spears
Britney Spears și Justin Timberlake. Sursa foto: BBC

Britney Spears regretă că a avortat

Deși a respectat cerința fostului partener, Britney Spears a mai mărturisit și că nu s-a simțit bine după fapta sa. O descrie ca fiind ”unul dintre cele mai chinuitoare” lucruri pe care le-a făcut vreodată, deoarece i-ar fi plăcut să fie mamă, chiar dacă și ea era foarte tânără.

”Până în ziua de azi, este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viaţa mea”, a mai notat Britney Spears despre avort. De altfel, odată cu trecerea anilor, Britney Spears și-a îndeplinit dorința de a fi mamă.

ADVERTISEMENT

Câți copii are acum Britney Spears

Britney Spears este în prezent mama a doi copii. Are doi fii, pe nume Jayden James Federline (17 ani) și Sean Federline (18 ani), veniți pe lume în căsnicia cu cel de-al doilea soț, Kevin Federline. Cu acesta, Britney a fost căsătorită din 2004 până în 2007.

Cei doi adolescenți locuiesc în momentul de față cu tatăl lor, Kevin Federline, fiindcă nu se înțeleg prea bine cu artista. După divorțul de Kevin Federline, Britney Spears a mai încercat un mariaj cu Sam Asghari, dar care nu a rezistat decât un an. De altfel, solista a rămas și însărcinată cu acesta, dar nu a mai reușit să aducă pe lume copilul, din cauză că l-a pierdut.

ADVERTISEMENT