Fotbal international

Dezvăluire uluitoare făcută de fostul jucător Guillermo Marino de la Boca Juniors. “Am fost sechestrat de extratereştri!”

16.06.2020 | 13:05
Dezvaluire uluitoare facuta de fostul jucator Guillermo Marino de la Boca Juniors Am fost sechestrat de extraterestri
ADVERTISEMENT

Guillermo Marino a fost un cunoscut jucător argentinnian, care a evoluat în carieră numai în fotbalul sud-american sau în cel nord-american, la Newells Old Boys şi Boca Juniors în ţara natală, Tigres în Mexic şi la Universidad de Chile.

Guillermo Marino a fost un jucător sud-american atipic din punct de vedere al comportamentului, în sensul în care nu era adeptul pierderii nopţilor în cluburi, exemplu de profesionalism ca pregătire.

ADVERTISEMENT

Fiind o persoană extrem de serioasă, care niciodată nu a creat probleme în vestiar sau antrenorilor săi în general, jucătorul nu şi-a lăsat coechipierii de la Universidad de Chile cu gurile căscate când le-a povestit acestora că nu a putut ajunge la ora stabilită la un antrenament întrucât a fost sechestrat de extratereştri!

Fostul jucător argentinian Guillermo Marino a povestit întâlnirea sa cu extratereştrii

Toată povestea a fost adusă la lumină de Gustavo Lorenzetti, fostul coechipier de la Universidad de Chile între 2011 şi 2013. Acesta a prezentat cazul în cadrul emisiunii LadoB a unui canal de televiziune argentinian, care i-a dedicat o oră.

ADVERTISEMENT

„Într-o zi a întârziat la antrenament, ceea ce nu i se mai întâmplase şi a început să spună că a fost luat de extratereștri. Ne-a povestit cu lux de amănunte tot ce a trăit atunci.

A explicat că i s-a luat sufletul pentru a fi studiat

El explică că i-au luat sufletul, l-au analizat și între timp, pe drum, au avut grijă de el. Ceva de genul acesta. L-am crezut, pentru că Guille este unul dintre acei oameni serioși. Este foarte credincios și citește multe cărți. Trebuie să-l crezi “, explică Lorenzetti.

ADVERTISEMENT

Jorge Sampaoli, fostul selecţioner al Argentinei la CM 2018, în Rusia,  a fost antrenorul acelei echipe. “Am avut o discuție pentru a afla de ce a ratat antrenamentul. Dar, cunoscându-l pe Guille, ştiind ce fel de om e, nu ai cum să nu îl crezi” – a susţinut şi tehnicianul.

Are 11 trofee câştigate

Marino a evoluat ca mijlocaş şi are o carieră cu destule performanţe. A câştigat şase titluri, unul cu Newells, două cu Boca Juniors şi trei cu Universidad de Chile.

ADVERTISEMENT

De asemeni, pe plan internaţional are patru performanţe cu Boca Juniors, două Cupe Libertadores, o Copa Sudamericana şi o Supercupă a Americii de Sud şi una cu Universidad de Chile, Copa Libertadores.

ADVERTISEMENT